Kokeellista hardcorea soittava New Waters julkaisee uuden albuminsa huomenna

Jyväskylästä ponnistava hardcore-pumppu New Waters on julkaisemassa toista ”Experience” -nimistä albumiaan huomenna 6. päivä huhtikuuta itsenäisesti. Albumi jatkaa siitä, mihin yhtye edellisellä ”Venture” -albumilla jäi, mutta lisää musiikkiin vielä enemmän väriä. Kymmenen kappaleen aikana tempo vaihtelee ja kuuntelijan mielenkiinto pysyy yllä, kun pohjoismainen metallinen äänimaisema, rokkaavat kitarasoolot ja aggresiivinen thrashin ja hardcoren groove yhdistyvät. ”Experience” esittelee bändin musiikille uusia elementtejä, kuten syntetisaattoreita ja saksofonia. Myös vokaalit ovat monipuolisemmat.

Viisihenkisen bändin live-esiintymiset ovat tunnettuja energisyydestään ja aggressiivisuudestaan. Nyt kun äänitystauko on ohi, New Waters suuntaa jälleen lavoille. Virallinen albumin julkkarikeikka soitetaan legendaarisilla Jyrock-festareilla Jyväskylässä.

Kuulijat ovat verranneet New Watersin soundia bändeihin kuten Refused, Converge, The Chariot, Every Time I Die, Dillinger Escape Plan ja Solstafir.

Kappalelista:
1. Bet
2. Languish
3. Ravens
4. Sewed My Mouth Shut
5. No Rest
6. Tirade
7. Ruin
8. Kinahmi
9. Addict
10. Experience

https://www.facebook.com/newwatersfin/
https://www.instagram.com/newwaters/

Kommentit