Kokeneista muusikoista koostuvan Shereignin uusi kappale ”Remedy” Kaaoszinen ensisoitossa: debyyttialbumi ”Ghost Diaries” luvassa loppuvuodesta

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 2.6.2022

Pitkän linjan ammattilaisista koostuva Shereign on pitkään hiottu timantti, jonka takana on vuosien työ. Tällä karismaattisella ja nälkäisellä bändillä on kirjoituspöydän laatikoissa kappaleita jo parinkin albumin verran, ja nyt faneja hemmotellaan uudella singlellä ”Remedy”. Kyseessä on toinen single yhtyeen loppuvuodesta 2022 julkaistavalta ”Ghost Diaries” -nimiseltä debyyttialbumilta ja kitaristi Joonas Pulkkinen kuvailee kappaletta joka sai katkeran suloisen innoituksensa maailmanlaajuisesti vaikeasta tilanteesta sävellysprosessia seuraavasti:

“Istuimme iltaa Studio 33:lla ystäväni ja musiikin moniosaajan Samuli Rimmin kanssa ja ihmettelimme miten maailma voi olla näin sairas paikka vielä vuonna 2022. Keskustelujen aikana päässäni alkoi soida melodia. Vislasin idean Samulille, ja muutamassa tunnissa meillä oli lauluja ja lyriikoita vaille valmis kappale.”

Kappaleen vivahteikas tarina syntyi kitaristi Timo Pönnin kynästä. Lyriikoiden vahvat kielikuvat jättävät paljon tilaa kuulijalle löytää kappaleesta omakohtainen tulkinta. Laulaja Sara Strömmer kertoo kappaleesta yhtyeen puolesta seuraavaa:

“Jos ei muuta, niin toivomme yhtyeenä, että tämä kappale tavoittaa ne kuulijat, jotka tarvitsevat rohkaisua ja voimaa tämän hetkiseen tilanteeseensa.”

Voit kuunnella kappaleen Kaaoszinen ensisoiton kautta tästä:

Lisää tietoa:
www.shereignband.com
https://www.facebook.com/shereignband
https://www.instagram.com/shereignofficial/