Kokkolan Viinijuhlien 11 artistia julkaistu – festivaali järjestetään Kokkolan uudessa tapahtumapuistossa heinäkuussa

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 19.1.2021
Europe Sauna Open Air Tampere

Tapahtuma tavoittelee Kokkolan uuteen tapahtumapuistoon ja Suntin varrelle levittyvälle festivaalialueelle yli 10 000 kävijää oheistapahtumineen viikonlopun aikana. Osana festivaalialuetta on Wine & Food Tasting Village, jossa tullaan näkemään kotimaisia ja kansainvälisiä laatuviinimerkkejä. Tasting Villagen yhteistyökumppanit julkaistaan kevään ja alkukesän 2021 aikana.

Kokkolan Viinijuhlien promoottori Tommi Mäki kertoo tapahtumasta seuraavaa:

”Olemme kasanneet Kokkolan Viinijuhlien ohjelmaa kokkolalaisten ja keskipohjalaisten esittämien toiveiden ja mieltymysten pohjalta. Nyt julkaistuihin ensimmäisiin artisteihin lukeutuu ruotsalaisen rock-suuruus Europen lisäksi todella harvoin kotimaassa keikkaileva Apocalyptica sekä iso joukko kotimaisia eturivin artisteja radiolistojen kärjestä. Julkaisemme lisää artisteja kevään aikana, tässä vaiheessa paljastamme kuitenkin jo että luvassa on pääesiintyjätason lisäyksiä.

Tavoitteenamme on rakentaa Kokkolan Viinijuhlat -tapahtumasta Keski-Pohjanmaan suurin festivaalitapahtuma kansallisesti. Tapahtumasta luomme heti ensimmäisenä järjestämisvuotenaan korkeatasoisen kaksikielisen K18-festivaalin aikuisille. Huomioimme festivaalin toteutuksessa Kokkolan upean yli 400-vuotisen vahvan kulttuurihistorian ja toteutuksesta tehdään tyylikäs sekä tasokas.

Monipuolisen ohjelman lisäksi tapahtuma tulee tarjoamaan loistavat palvelut sekä upean festivaalimiljöön. Olemme tutustuneet huolella Kokkolaan heinäkuulle 2021 valmistuvan tapahtumapuiston alueeseen ja lähdemme yhdessä Kokkolan kaupungin kanssa rakentamaan näyttävää ensimmäistä festivaalitapahtumaa uuden upean tapahtumapuiston ympärille. Tapahtumapuisto sijaitsee vain muutaman sadan metrin päässä Kokkolan torista, eli alue on myös erittäin hyvin saavutettavissa. Uskomme festivaalin tuovan myös keskusta-alueen yrityksiin runsaasti ostovoimaista asiakaskuntaa.

Yhteistyö Kokkolan kaupungin kanssa on sujunut mallikkaasti alusta alkaen, olemme erittäin tyytyväisiä tapahtumaystävälliseen asenteeseen.”

Kokkolan Viinijuhlien järjestämisestä vastaa Nordic Live Productions Oy, joka tunnetaan lukuisten festivaalien ja konserttien järjestämisestä. Yhtiö on tuottanut mm. seitsemän kertaa Seinäjoella järjestetyn Solar Sound Festivalin, viisi kertaa järjestetyn Vaasa Festivalin sekä kymmenen kertaa Turussa järjestetyn Aura Festin. Yrityksen kesällä 2020 järjestämistä festivaaleista Vaasa Festival kohosi kävijämäärältään poikkeuskesän 2020 Suomen suurimmaksi festivaaliksi.

Kokkolan Viinijuhlat on enemmän kuin festivaali. Viinijuhlat on monipuolinen yhdistelmä loistavia esiintyjiä, musiikkia, laadukasta ruokaa ja korkeatasoisia juomapalveluita. Tämä korkealuokkainen yhdistelmä tulee kokea itse.

Tähän mennessä julkaistut esiintyjät:
EUROPE (SE)
APOCALYPTICA
J.KARJALAINEN
ARTTU WISKARI
ELASTINEN
IDA PAUL & KALLE LINDROTH
SAMULI EDELMANN
ONEVIOLIN
ERIN
RESSU REDFORD
REINO NORDIN

+ lisää julkistuksia vielä tulossa!

LIPPUTARJOUS

Etukampanja voimassa 31.1.2021 saakka tai niin kauan kuin lippuja riittää. Ennakko-ostajan Early Bird -lippujen hinnat 20.1. – 31.1.2021:

Kaksi päivää normaali lippu 79,90€, rajoitettu erä 300kpl (normaalihinta 99,90)
Kaksi päivää VIP -lippu 119,90€, rajoitettu erä 100kpl (normaalihinta 139,90e)
Kaksi päivää DELUXE VIP -lippu 149,90€, rajoitettu erä 100kpl (normaalihinta 199,90)

Early Bird liput myynnissä keskiviikkoa 20.1.2021 klo 9.00 vain NetTicketissä.

www.kokkolanviinijuhlat.fi