”Kolme laulajaa jotka itseeni eniten vaikuttivat, olivat Attila Csihar, Ozzy Osbourne sekä Jocke Berg”: Shiningin Niklas Kvarforth paljastaa tarinansa metallilaulajana

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 24.9.2023

Kun useimmat ihmiset saavat flunssan tai heillä on pieni aavistus, että he ovat tulossa kohta kipeäksi, tarttuvat he välittömästi puhelimeen ja pyytävät esimiehiltään sairauslomaa. Ja sitten on se toisenlainen ihminen…

Ruotsalaisen black metal -yhtyeen Shiningin perustaja ja keulahahmo Niklas Kvarforth joutui äskettäin pitkäaikaiseen hoitoon akuutin vakavan traumaperäisen stressihäiriön (PTSD) vuoksi yksityiseen laitokseen Pohjois-Suomessa. Kotiin palattuaan, vain pari viikkoa ennen Shiningin yhdennentoista studioalbumin maailmanlaajuista julkaisua, 39-vuotias ruotsalainen sukeltaa takaisin työhönsä, ikään kuin mitään ei olisi tapahtunut.

Kalenterikuva 2023
Joulukalenteri

Kaaoszinen joulukalenteri 2023 →

Täysin tietoisena siitä, että jokainen katselija näkee hänet äärimmäisen haavoittuvassa tilassa, kun hän tottuu uusiin lääkkeisiinsä, laulaja, joka tunnetaan kyvystään järkyttämään melkein kaikkia maailmassa, istahti alas Chaoszinen kanssa keskustelemaan omasta urastaan metallilaulajana aina varhaisista ajoista nykypäivään asti. Voit katsoa metallilaulajiin keskittyvän videosarjan uusimman jakson tästä:

Voit tilata Chaoszinen YouTube-kanavan tästä ja Kaaoszinen oman suomenkielisen kanavan, johon metallilaulajiin keskittyvä videosarja tullaan julkaisemaan, puolestaan tästä. Tilaamalla kanavat tuet sivustomme toimintaa, eikä kanavan tilaaminen maksa mitään.

Voit kuunnella Shiningin uuden ”Shining” -albumin kokonaisuudessaan tästä:

Luetuimmat

Uusimmat