Korn ja Lynch Mob jäseniltä uusi projekti

Kirjoittanut Teemu Hakala - 30.4.2014

KXMKXM on uusi rock-superkokoonpano, jonka muodostavat Ray Luzier (Korn), Doug “dUg” Pinnick (King’s X) ja George Lynch (Lynch Mob, ex. Dokken). Ystävysten jammailun pohjalta muodostunut trio julkaisee ensimmäisen pitkäsoittonsa toukokuun 30. päivä.

KXM syntyi aivan kuten monet muutkin suuret asiat – sattumalta. Korn –rumpali Ray Luzierin kotona bilettämässä ollut ryhmä päätti tavata myöhemmin treenikämpällä ja pian trio huomasi saaneensa valmiiksi albumillisen tiukkoja rock-kappaleita.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

George Lynch on edelleen varsin hämmentynyt kokoonpanon syntytarinasta: ”KXM on onnellinen vahinko! Kun alunperin puhuimme yhteisistä jameista, niin ajattelimme vain pitävämme hauskaa ja katsoa mitä saamme aikaan; ilman suuria odotuksia. Ainoa sääntömme oli, että jätämme kaikki ideat kotiin, menemme treenikselle mieli avoinna ja alamme improvisoimaan. Kymmenen päivää myöhemmin meillä oli albumi kasassa! Nyt yhtyeen ympärillä on mukava pöhinä ja olemme itseasiassa hieman shokissa. Vastaanotto on ollut todella odottamatonta..ja jännittävää! En ole ollut mukana missään projektissa, josta puhutaan näin paljon sitten Lynch Mobin 1990 julkaistun ”Wicked Sensation” –albumin. Se tuntuu mahtavalta…ja oikealta!”

 

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Luetuimmat

Uusimmat