Kornin basisti Fieldy ottaa taukoa yhtyeestä: ”Keskityn saamaan pahat tapani kuriin”

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 21.6.2021

Nu metal -yhtye Kornin basistina tunenttu Reginald ”Fieldy” Arvizu on ilmoittanut ottavansa taukoa pitkäaikaisesta yhtyeestään. Syyksi Fieldy kertoo tiedotteessaan halunsa saada elämänsä raiteille.

Fieldy kertoo sosiaalisessa mediassa julkaisemassaan tiedotteessa:

”Kaikille Kornin faneille ympäri maailman: Viimeisten kuuden vuoden aikana olen käynyt läpi henkilökohtaisia ongelmia, jotka ovat saaneet minut vajoamaan jälleen pahoihin tapoihini, ja ovat kiristäneet välejäni ihmisiin ympärilläni. Minulle on ehdotettu, että ottaisin nyt aikaa parantumiseen. Kunnioitan sitä pyyntöä, ja aion nyt siirtyä sivuun. Valitettavasti ette tule minua näkemään lavalla bändini kanssa”, Fieldy kertoo, ja jatkaa:

”Keskityn saamaan pahat tapani kuriin. Sillä välin aion edelleen olla luova ja pitää sekä mieleni että sieluni levollisena. Olen kiitollinen kaikesta tuestanne, kärsivällisyydestänne ja ymmärryksestänne – onhan meillä kaikilla jotain, mitä käymme läpi. Jonathan, Munky, Ray ja Head, minä rakastan teitä enkä halua tuoda välillemme pahaa energiaa.”

Fieldy on yksi Kornin perustajajäsenistä, ja hän ollut mukana yhtyeessä yhtäjaksoisesti sen alusta saakka soittaen jokaisella studioalbumilla.

Kornin on määrä esiintyä Suomessa kesällä 2022 Provinssissa sekä Tuskassa. Mahdollisesta tuuraajasta ei ole vielä tiedotettu.

Uutinen päivittyy.

View this post on Instagram

A post shared by Fieldy (@fieldykorn)