Kornin Brian ”Head” Welchin mukaan Fieldy tarvitsee nyt aikaa itsetutkiskeluun: ”Hän on käynyt läpi paljon”

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 21.7.2021

Yhdysvaltalaisen nu metal -jätti Kornin pitkäaikainen basisti Fieldy ilmoitti hiljattain siirtyvänsä bändistä sivuun keskittyäkseen pahojen tapojensa oikomiseen. Fieldyn tilalle tulevalle kiertueelle yhtyeeseen on otettu  Suicidal Tendenciesista tunnettu Ra Diaz.

Nyt bändin kitaristi Brian ”Head” Welch on avannut omaa näkemystään Fieldyn lähdöstä tuoreessa 97.9 GRD -radiokanavan haastattelussa. Hän myötäilee Fieldyn ajatuksia siitä, että basistin täytyy saada pahat tapansa kuriin.

”Fieldy on hyvä tyyppi. Hän on kotona lastensa kanssa. Haluan sanoa, että Fieldy on hyvä isä. Hän on hyvä kaveri, ja hänellä on elämänsä järjestyksessä. Pahat tavat, joista hän puhui lehdistössä – jokaisella on omat ongelmansa elämässä. Mutta niitä hän työstää omalla tavallaan. Mutta hän on – itse asiassa ihailen häntä isänä. Hänellä on viisi lasta. Hän sanoo aina: ’Minulla on kaksituhatta lasta’, koska joinain päivinä se tuntuu siltä. Mutta hän on hyvä isä. Hän on käynyt läpi paljon, ja hän tarvitsee vain vähän aikaa miettiä itseään ja perhettään. Se siitä.”

Welch myös painottaa, että kaikki ovat edelleen väleissä ja odottavat Fieldyn paluuta takaisin bändiin.