Kornin Brian ”Head” Welchista tehty dokumenttielokuva ”Loud Krazy Love” – elämä, perhe ja ura

Nu metal -yhtye Kornin kitaristi Brian ”Head” Welchista on tehty dokumenttielokuva, joka kantaa nimeä ”Loud Krazy Love”. Dokumentin ovat ohjanneet Trey Hill ja Scott Mayo, ja se saa ensi-iltansa Nashville Film Festival -tapahtumassa toukokuussa. Filmillä on kestoa 86 minuuttia, ja se julkaistaan laajempaan levitykseen tulevana syksynä. Dokumentissa keskitytään Welchin elämään, perheeseen sekä uraan muusikkona. Siinä tullaan näkemään kuvamateriaalia niin kiertueelta kuin myös kotoa, ja sanaisen arkkunsa avaavat Welchin yhtyetoverit sekä hänen perheensä. Dokumentti perehtyy lisäksi Welchin ja tämän tyttären Jennean monimutkaiseen suhteeseen. Ohjaaja Scott Mayo kertoo:

”Brianin ja Jennean elämän yksityiskohdat Brianin ollessa poissa Kornista ovat myrskyisiä. ’Loud Krazy Love’ on oikeastaan eräänlainen kurkistus niihin sydänsuruihin ja voitokkuuteen. Sinun ei tarvitse olla Kornin fani voidaksesi myötäelää Brianin päätös uhrata oma menestys ollakseen hyvä isä.”

”Olen tehnyt elämässäni paljon asioita, joita kadun, ja jotka haluaisin muuttaa. Se voi olla häiritsevää. Mutta kun näen elämäni Kornissa ja perheeni kanssa kulkevan silmieni edessä tässä elokuvassa, ja kun näen ne positiiviset asiat, joita on syntynyt minun hävettävimmistä hetkistäni ja epätoivoisimmista epäonnistumisistani – ei ole sanoja, joilla kuvata kiitollisuuttani. Tiimimme loi todella erityisen elokuvan, enkä malta odottaa, että koko maailma näkee sen”, Brian Welch kertoo.

Kommentoi julkaisua