Kornin Jonathan Davis kertoo inhoavansa kristinuskossa eniten tekopyhyyttä: ”Maailma olisi parempi paikka, jos ihmiset lopettaisivat nenänsä tunkemisen sinne, minne ne eivät kuulu”

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 18.5.2022

Nu metal -suuruus Kornin Jonathan Davis antoi hetki sitten haastattelun Metal Hammerille. Lehden haastattelussa Davis kommentoi yhtyejäsentensä Brian ”Head” Welchin sekä tauolle siirtyneen Reginald ”Fieldy” Arvizun vakaumuksellista kristinuskoa.

Davisin mukaan eniten kristinuskossa häntä ärsyttää monien kristittyjen tekopyhyys.

Kaupallinen yhteistyö

Battle Beastista Ulveriin ja VOLASTA Nightwishiin: Ilosaarirock tarjoaa paljon herkkua raskaamman musiikin ystäville →

Kysyttäessä, onko Davis koskaan käynyt kirkossa Headin tai Fieldyn kanssa, tämä vastaa:

”En. Olen käynyt kirkossa ja kunnioitan heidän uskomuksiaan; maailma olisi paljon parempi paikka, jos ihmiset vain lopettaisivat nenänsä tunkemisen sinne, minne ne eivät kuulu, ja kunnioittaisivat ihmisten uskomuksia. Ainoa ongelmani kristinuskon kanssa on se vitun ’olemme teitä pyhempiä’ -paska.

Mutta nuo kaksi, erityisesti Head, eivät puhu tuollaisista asioista. Hän vain ottaa rennosti ja hyväksyy jokaisen sellaisena kuin hän on. Soitimme livestreamissa kirkossa, kun julkaisimme uuden levyn, ja se oli siistiä! Rakastan niitä rakennuksina, sisustan kotini kuin kirkon. En vain välttämättä pidä siitä, mitä niissä tapahtuu.”