Koronan takia peruttu Nummirock saapuu tänä kesänä virtuaalisesti kaikkien olohuoneeseen

Tältä kesältä koronaviruksen aiheuttamien kokoontumisrajoituksien takia peruttu Nummirock päätti, että jos festivaalia ei tänä vuonna voida järjestää tavalliseen tapaan, on ihmisten kuitenkin saatava kesälleen hieman festarifiilistä. Niinpä Nummirock on päättänyt järjestää festivaalin tänä vuonna täysin virtuaalisesti.

”Pandemian tyhjäämä festarikalenteri oli niin surullinen näky, että oli pakko toimia. Tästä syystä Nummirock toimitetaan tänä vuonna teille kotiin atk:n kautta ilmaisena livestriiminä Nummirockin Facebook- ja YouTube-kanavilla”, festivaali kertoo tiedotteessaan.

Luvassa on konserttien lisäksi myös festivaalille tuttua ohjelmistoa, kuten krapulabingoa ja rockjoogaa, joihin yleisö saa osallistua kotonaan. Parhaasta leirirakennelmasta tullaan myös tarjoamaan palkinto. Konsertit, haastattelut ja oheisohjelma välitetään monikameratuotantona yhteistyössä Seinäjoen ammattikorkeakoulun kanssa. Lisäksi Nummirockin koronan sulkemalta leirintäalueelta lähetetään 24h Zoom-lähetystä neljän päivän ajan.

Nummirockia oli määrä viettää kesällä 17.-20.6.2020 ja se järjestetään seuraavan kerran tavalliseen tapaan vuonna 2021. Tämän kesän festivaalille ostetut ennakkoliput käyvät sellaisenaan vuoden 2021 festivaalille, eikä lipunhaltijan tarvitse tehdä mitään. Ennakkolippujen myynti jatkuu normaalisti siten, että neljän päivän festarilippua myydään tämän vuoden hinnalla, 135 eurolla (+käsittelykulu) kesäkuun loppuun saakka. Heinäkuun alusta lähtien neljän päivän ennakkolipun hinta on 145e (+käsittelykulu). Neljän päivän PREMIUM-ennakkolippu myydään kesäkuun loppuun saakka 165 eurolla ja heinäkuun alusta lähtien hinta on 175e (+käsittelykulu).

Kommentoi julkaisua