Koronatartunnan saaneelta Kataklysm-kitaristi Jean-François Dagenaisilta positiivinen tilannepäivitys

Kataklysm -promokuva 2016

Kanadalaisen death metal -yhtye Kataklysmin kitaristin, Jean-François Dagenaisin, kerrottiin hetki sitten saaneen koronatartunnan, jonka seurauksena hän kärsi vakavista oireista.

Nyt tarjolla on uusi tilannepäivitys kitaristilta itseltään, ja sen sävy on jo huomattavasti positiivisempi. Mies kertoo voivansa jo paremmin, ja että aikoo nyt viettää aikaa karanteenissa toipuen.

Dagenais kirjoittaa sosiaalisessa mediassa:

”Hei kaikki! Ensinnäkin haluan kiittää kaikkia ylitsevuotavasta tuesta kaikilta mahtavilta faneiltamme ja kollegoiltani ympäri maailmaa. Se todella antoi minulle virtaa! Viime viikko alkoi niin kuin mikä tahansa viikko. Olin pressihommissa tulevaa Kataklysmin albumia varten, ja keskiviikkoaamuna heräsin ja oloni oli kuin olisin jäänyt junan alle. Minulla oli kuumetta, kehoni oli kipeä ja energiani vähäistä.

Seuraavana päivänä menin lääkäriin, kun oloni ei ollut parannut, ja he tekivät minulle COVID-testin ollakseen varmoja. Testi oli positiivinen, ja olin shokissa, koska olen yleensä erittäin varovainen heppu. Käytän maskia tunnollisesti, pesen käteni ja hädin tuskin menen ulos. Joka tapauksessa oloni alkoi parantua viikonlopun aikana.

Terveyteni on onneksi suhteellisen hyvä, eikä minulla ole muita tauteja tai vaivoja ennestään. Aion olla karanteenissa kotona perheeni kanssa (toistaiseksi he voivat hyvin), ja pääsen tästä pian eroon. En halua paisuttaa tätä enkä halua tämän vievän huomiota albumiltamme, mutta halusin jakaa uutiset kaikille siitä, että kuka tahansa voi saada tämän. Olkaa varovaisia. Tämä on ikävä tauti, ensimmäiset pari päivää olivat brutaaleja, mutta nyt oloni on jo parempaan päin ja selviän tästä.”

Kataklysmin uusi albumi ”Unconquered” julkaistaan 25. syyskuuta.

Kommentoi julkaisua

Avainsanat: