Korpiklaani vieraili Kaaoszinen Instalivessä: ”Kyllähän Alexi Laiholla on ollut kiistaton merkitys kotimaisten metallibändien suosioon maailmalla”

Yksi Suomen suurimmista vientinyrkeistä, , julkaisee uuden ”Jylhä”-albuminsa 5. helmikuuta 2021 Nuclear Blast Recordsin kautta. Suomalaisen folkmusiikin, kaihon ja melankolian ja toisaalta riehakkaan ilonpidon sekä heavyn ainutlaatuinen yhdistelmä on osoittautunut mainioksi reseptiksi, ja fanit ympäri maailman ovat ihastuneet tähän erikoisuuteen. Tuleva ”Jylhä” jatkaa samaa linjaa kansantarujen, luonnon, juhlimisen ja murhatarinoiden äärellä. Mukana on myös Suomen kuuluisimpiin murhiin lukeutuva Bodomjärven tarina. Bändin laulaja Jonne Järvelä on kertonut albumista seuraavaa:

”Jylhä ei ole vain metallin tykitystä, se on myös meidän räjähdysherkin pitkäsoittomme tähän mennessä. Mukana on energistä punk rockia ja jopa rennonletkeitä reggae-rytmejä.”

Jonne Järvelä sekä bändin uusi rumpali Samuli Mikkonen vierailivat tänään aiemmin päivällä Kaaoszinen Instagramin livestriimissä kertomassa bändin tuoreita kuulumisia tulevan albumin tiimoilta ja bändin Bodomjärven surmista kertovan ”Niemi” -kappaleen tiimoilta pohdimme myös hiljattain menehtyneen Children Of Bodom / Bodom After Midnight kitaristi-laulaja Alexi Laihon merkitystä kotimaiselle metallimusiikille. Voit katsoa livestriimin kokonaisuudessaan tästä:

Kaaoszinen Instagramin voit laittaa seurantaan täällä.

Kommentoi julkaisua