Korpiklaanilta ”Jylhä”-albumi 5. helmikuuta: ensimmäinen ”Leväluhta”-single ja -video paljastettiin tänään

Yksi Suomen suurimmista vientinyrkeistä, Korpiklaani, julkaisee uuden ”Jylhä”-albuminsa 5. helmikuuta 2021 Nuclear Blast Recordsin kautta, ja jo tänään saadaan esimakua tulevasta, kun ”Leväluhta”-single sekä biisiin tehty upea video on saatu maailmalle. Voit katsoa videon tästä:

”Jylhä” julkaistaan tuttujen formaattien lisäksi mustana ja rajattuna vihreänä 300 kappaleen vinyylipainoksena.

Suomalaisen folkmusiikin, kaihon ja melankolian ja toisaalta riehakkaan ilonpidon sekä heavyn ainutlaatuinen yhdistelmä on osoittautunut mainioksi reseptiksi, ja fanit ympäri maailman ovat ihastuneet tähän erikoisuuteen. Tuleva ”Jylhä” jatkaa samaa linjaa kansantarujen, luonnon, juhlimisen ja murhatarinoiden äärellä. Mukana on myös Suomen kuuluisimpiin murhiin lukeutuva Bodomjärven tarina.

”Jylhä ei ole vain metallin tykitystä, se on myös meidän räjähdysherkin pitkäsoittomme tähän mennessä. Mukana on energistä punk rockia ja jopa rennonletkeitä reggae-rytmejä, joista esimerkkinä on tämä ensimmäinen ’Leväluhta’-single”, laulaja Jonne Järvelä kertoo.

Leväluhta (tai Levänluhta) on Isokyrössä sijaitseva lähde, jonka äärelle on haudattu satakunta rauta-ajan vainajaa. Edelleen on epäselvää, mihin tämä on liittynyt tarkalleen, mutta biisin tarinankertoja on yksi heistä. Myös Kammi-Kylässä Nummijärvellä kuvattu musiikkivideo tukee tätä fiktiivistä kappaleen tarinaa mystisestä Leväluhdasta.

Kappalelista:
1. Verikoira
2. Niemi
3. Leväluhta
4. Mylly
5. Tuuleton
6. Sanaton maa
7. Kiuru
8. Miero
9. Pohja
10. Huolettomat
11. Anolan aukeat
12. Pidot
13. Juuret

www.korpiklaani.live
www.korpiklaani.com
www.facebook.com/korpiklaani
www.instagram.com/official_korpiklaani
www.twitter.com/_korpiklaani
www.youtube.com/korpiklaani
www.nuclearblast.de/korpiklaani