Korpiklaanin ”Niemi”-single kumartaa bändin alkuaikojen suuntaan

Neljän viikon päästä 11. albuminsa ”Jylhän” julkaiseva tarjoilee ennakkoon vielä yhden maistiaisen levyltä. Nopea ja tarttuva ”Niemi” muistuttaa bändin raskaampaa varhaistuotantoa, johon vanhan liiton soittovideo sopii kuin nakutettu. Voit kuunnella kappaleen tästä:

“’Niemi’ kirjoitettiin ensimmäisten biisien joukossa tälle levylle. ’Kulkija’-albumin jälkeen minulla oli sellainen fiilis, että seuraavan albumin pitäisi olla nopeinta, kovinta Korpiklaania koskaan. Katsoin Flying V -kitaraani, nappasin sen syliini ja kävin hommiin, ja tässä lopputulos!”, bändin nokkamies Jonne kertoo, ja jatkaa kappaleen lyriikoista:

“’Niemi’ kertoo Bodom-järven surullisenkuuluisista murhista vuodelta 1960. Kappaleessa kertoja viettää kesäistä aamua järven viereisellä niityllä, kun hän kuulee huudon ’Äkkiä niemen nokkaan, täällä on tapahtunut hirveitä!’.”

Kappaleen videolla nähdään Korpiklaani tekemässä sitä mitä he tekevät parhaiten.

“Halusin taltioida videolle bändin käsittämättömän lavaenergian. Tässä Korpiklaania kera kylmyyden, tulen, savun ja nahan!”, ohjaaja Markku Kirves kertoo Kärkölän puistossa Huovilassa kuvatusta videosta.

Korpiklaanin julkaisukeikat Suomessa on suunniteltu kuultavaksi seuraavasti:
5.2. Tampere, Pakkahuone
6.2. Helsinki, Telakka

Korpiklaanin varmistuneita keikkoja kesälle 2021:
6.6. – Sama’Rock, Ranska
12.6. – Z! Live Rock Fest, Espanja
24.6. – Nummirock, Nummijärvi
19.8. – Rock Castle, Tsekki

www.korpiklaani.com

Kommentoi julkaisua