Koskettava tarina ruumiillisista sekä henkisistä vastoinkäymisistä nousevan auringon maasta: videohaastattelussa X Japanin Yoshiki Hayashi

X Japan, jota johtaa arvoituksellinen rumpali, pianisti, säveltäjä ja tuottaja Yoshiki, on myynyt yhteensä yli 30 miljoonaa singleä ja albumia, toiminut spektaakkelivetoisen, visuaalisen rock-musiikin tyylin uranuurtajana ja luonut ainutlaatuisen kulttuuri-ilmiön. Se on saanut puolelleen laajan ja monipuolisen ihailijajoukon, johon kuuluvat esim. sir George Martin, KISS, Stan Lee ja jopa Japanin keisari. Yhtyeen paljon vastoinkäymisiä sisältäneestä yli kolme vuosikymmentä kestäneestä urasta julkaistiin hiljattain dokumentti ”We Are X”, joka pureutuu yhtyeen uran vaikeimpiin aikoihin ja avaa hieman tarinaa yhtyeen takaa.

saapui Helsinkiin bändistä julkaistun ”We Are X” -dokumentin tiimoilta lokakuun 19. päivä ja Kaaoszinessa pyörivä KaaosTV tapasi muusikon lyhyen videohaastattelun merkeissä dokumentin katsomisen jälkeen. Voit katsoa videohaastattelun tästä:

Voit tilata ”We Are X” -dokumentin tästä.

X Japanin musiikkiin voit tutustua paremmin tästä:

Kommentoi julkaisua