Kosmista komeutta ja groovia – Black Star Gramophone julkaisee huomenna ”The Loneliest Man” -kappaleen ja juhlistaa sitä keikalla Helsingin Semifinalissa

Kirjoittanut Aleksi Parkkonen - 23.3.2023

Kotimainen rock-yhtye Black Star Gramophone julkaisee huomenna avaruusaiheisen ”The Loneliest Man” -singlen. Komean videon ja letkeästi polkevan otteen lisäksi kappaleelta löytyy mielenkiintoinen tausta, jota solisti Heikki Näränen valottaa seuraavasti:

“’The Loneliest Man’ -kappaleen teksti on saanut innoituksen Ylen Tiedetrippi podcastin jaksosta, jossa kerrotaan astronautti Michael Collinsin kokemuksista ensimmäisellä kuulennolla. Kappale kertoo siitä, miltä tuntuu nähdä maapallo ensimmäistä kertaa täysin erilaisesta näkökulmasta kuin kukaan muu aikaisemmin, ja toisaalta uuden perspektiivin herättämistä ajatuksista sekä tuntemuksista. Vaikka kaikki eivät avaruudessa päivittäin aikaansa viettäisikään, lienee jokaisella mahdollisuus samaistua kappaleen kertojan tuntemuksiin omasta perspektiivistään maailmaa tarkastellessa. Hyvän stoorin lisäksi luvassa on myös aimo annos kuuhulluutta!” 

Black Star Gramophone juhlistaa singlen ja musiikkivideon julkaisemista soittamalla keikan huomenna 24. maaliskuuta Helsingin Semifinalissa. Yhtye on julkaissut tähän mennessä kaksi singleä, ja lisää musiikkia on tiedossa tulevaisuudessa. Voit katsastaa videon alta ja suunnata sen innoittamana keikalle Semifinaliin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Yhtyeen Facebook-sivulle pääset tästä: https://www.facebook.com/blackstargramophone