Kotimainen Kaiser lämmittelemään Toner Low’ta

Hollantilainen pitkän linjan stoner/doom-trio saapuu ensimmäistä kertaa Suomeen syyskuun lopussa. Yhtye juhlistaa 20-vuotista taivaltaan käymällä muutamissa maissa, missä bändiä ei aiemmin ole nähty. Uransa aikana yhtye on julkaissut kolme pitkäsoittoa ja lukuisan määrän pikkulevyjä, joiden materiaalia tullaan keikoilla kattavasti kuulemaan.

Lauteet alankomaalaisille lämmittää kotimainen, raskaan letkeää stoner-fuzz-desert rockia pörisevä , joka julkaisi viime kesän korvilla lujasti hehkutetun ja jo nyt lähes loppuunmyydyn debyyttinsä ”1st Sound” saksalaisen Oak Island Recordsin toimesta. Semifinalin-esiintyminen on samalla kyseisen albumin levynjulkkarikeikka, joten tästä ei paljoa stonerikinkerit voi tässä maassa parantua!

Tampereen-keikalla on mukana myös helsinkiläinen grunge-orkesteri , joka työstää parhaillaan esikoisjulkaisuaan. Turussa Toner Low’n ja Kaiserin lisäksi kuullaan myös paikallista psykedeelistä stoneria louhiva , .

Toner Low & Kaiser Semifinalissa Helsingissä perjantaina 28.9., liput 9.5€/10€ ja seuraavana päivänä lauantaina 29.9. Tampereen Varjobaarissa, johon piletit kustantavat vaivaiset 5€, mukana myös Scarlet. Em. kaksikko sekä bonuksena I, Captain -bändi vielä Turun TVO:lla keskiviikkona 3.10. hintaan 7€.

https://www.facebook.com/events/321309218610970/

 

Kommentoi julkaisua