Kotimainen metalliyhtye Balance Breach julkaisi minidokumentin ”Momentum”

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 15.6.2022

Kotimainen modernia metallia esittävä Balance Breach julkaisi minidokumentin.

”Momentum” on minidokumentti Balance Breachista, jonka vuosien työllä saavuttama noste oli huipentumassa debyyttialbumin julkaisuun juuri, kun pandemia muutti koko maailman hetkessä. Minidokumentissa Balance Breach kertaa viimeisen kolmen vuoden ajalta matkansa tähän päivään, tehden selväksi, että Balance Breach on tullut jäädäkseen, eikä ole luovuttamassa unelmansa jahtaamisen suhteen.

Yhtye kertoo dokumentista:

Kaupallinen yhteistyö

Festariennakko: Five Finger Death Punchin ja In Flamesin tähdittämä Sauna Open Air juhlitaan viikonloppuna Tampereella →

”Momentum on Balance Breachin minidokumentti, joka kertoo tarinan bändin kamppailusta ja pettymyksistä heti sen jälkeen, kun vuosien kova työ alkoi tuottaa tulosta. Viime vuosien globaali tilanne on saattanut ihmiset vaikeaan tilanteeseen ja jopa murskannut ihmishenkiä ympäri maailmaa. Aliarvioimatta kenenkään muun kamppailua pandemian kanssa tai niitä elämiä, jotka ovat joutuneet kohtaamaan Euroopassa jatkuvat julmuudet, Balance Breach halusi kerrata bändin viime vuodet ja laittaa asiat kuntoon. Olemme täällä jäädäksemme emmekä luovu unelmiemme jahtaamisesta.”

Tukekaa musiikkia, tukekaa bändejä ja nähkää meidät livenä, kun se on taas mahdollista. Tämä on kutsu tulla mukaan jakamaan Balance Breachin tarinaa”, yhtye kertoo.