Kotimainen Rebound -yhtye läpimurron kynnyksellä? Uusi musiikkivideo julki

Kirjoittanut Niko Kuusela - 6.12.2023

Vettä ei ole ehtinyt juurikaan Vantaanjoessa virrata, kun Rebound julkaisee videon kappaleestaan ”Laiskanlinna”. Tällä kertaa töihin patistettiin Arto Törmänen, joka loihti What´s Upin viestikenttään mahtuvasta käsikirjoituksesta upean kuvituksen kappaleeseen.

Juoni ei mene kuitenkaan kappaleen mukaan, vaan se on kertomus bändistä, joka kokee kaiken mahdollisen matkalla keikalle ja takaisin. Samalla se on myös kunnianosoitus niille tuhansille yhtyeille ja artisteille, jotka jaksavat vuodesta toiseen tehdä baarikeikkoja ilman sen suurempaa sukseeta ja jotka saavat maistaa Rock´n Roll lifestylen karumpaa puolta. Tuttua myös Reboundille!

Videosta tehdään vielä toinen versio kansainvälisille elokuvafestivaaleille, mutta siihen palataan myöhemmin. Ohjaus, käsikirjoitus ja editointi on bändin nokkamiehen Repa Nurmen ja graafikko Arto Törmäsen käsialaa. Animaation piirsi Arto Törmänen.

Laiskanlinna” on saanut muutenkin hyvää tuulta purjeisiinsa. Sitä on soitettu mukavasti Radio Suomen ohjelmissa ja viikolla 47 se nousi Suomen Epävirallisella Listalla huimat 22 pykälää ylöspäin sijalta 32 suoraan sijalle 10! Se on ollut myös julkaisusta asti Spotifyn ”Suomirock Tänään” listalla.

Reboundin työt jatkuvat nyt studiossa. Tulevan, jo järjestyksessä viidennen, albumin viimeistely on jo pitkällä ja viimeiset kappaleet ovat työn alla. Tunnelmat levytysstudiossa ovat olleet korkealla, mutta kuten aina, myös henkistä käsirysyä on väännetty! Levyjen tekeminen kun on aina myös yhtyeelle kriisin ja kasvun paikka, eikä tälläkään kertaa se tuo poikkeusta. Usko tekemiseen on kuitenkin kova ja uutta materiaalia albumin muodossa saadaan kuunneltavaksi vuoden 2024 aikana.

Reboundissa soittaa ja laulaa Repa Nurmen lisäksi Mikki Niinivaara, Artturi Ranta-aho ja Tommy Rolex. Kappale on tuotettu yhdessä Hannu Korkeamäen kanssa.

Luetuimmat

Uusimmat