Kotimainen rock-yhtye Oliver julkaisi ”Onni On Vaikea Vieras” -EP:n

Suomenkielisellä poprockillaan Virroilta ponnistava  on julkaissut kuuden kappaleen EP:n ”Onni On Vaikea Vieras”. Ghost Brigade -tuottaja Tuomas Kokon johdolla äänittävän yhtyeen ilmaisu on EP:llä entistä rouheampaa ja värikkäämpää, materiaali rockhenkisempää ja kitarasoolot nostettu kappaleissa etualalle. Inspiroiviksi yhtyeiksi Oliver nimeää Foo Fightersin ja U2:n.

”Onni On Vaikea Vieras” sisältää yhtyeen muusta katalogista poiketen sävellyksiä jokaiselta Oliverin jäseneltä. Laulaja-kitaristi Jari Väyliö kommentoi:

”Yhtyeemme soolokitaristi Peter Miinala ansaitsee erityisen hatunnoston sooloistaan ja riffeistään. Peterillä oli studioon mennessä jokaiseen biisiin aivan törkeän kovat jutut mietittynä ja soolot sävellettynä. Aivan siis maailmanluokan meininkiä. Oltiin kaikki studiossa monttu auki, että mitä täällä oikein tapahtuu?! Peterin soolot on täynnä niin suurta latausta, että meinaa itku tulla tätä kirjoittaessakin. Kitarasooloja pidetään nykypäivän populaarisessa kuvastossa jotenkin vaikeina, mutta ei kohta muuten enää pidetä. Me ollaan se bändi, joka tuo kitarasoolot takaisin kotimaiseen musiikkiin.”

Kommentoi julkaisua