Kotimainen rocktulokas Kingwhip on roiskaissut ilmoille debyyttisinglensä ”Shut Up!”

Kirjoittanut Nikki Jääsalmi - 21.1.2023

Tampereella kitaristi Paavo Pekkosen ja rumpali Pate Vuorion aloitteesta vuonna 2019 alkunsa saanut ja englanniksi laulava hevin ja grungen hybridi Kingwhip on saattanut julki ensisinglensä ”Shut Up!”. Parin treenikämpällä vietetyn pandemiavuoden jälkeen bändi on valmis julkaisemaan materiaalia, joka on esimakua myöhemmin keväällä 2023 julkaistavalta EP:ltä.

”Shut Up!” kertoo paskanjauhajasta, jonka jutut ei mene enää läpi kellekään, mutta se ei itse sitä tajua. Ja kun biisi oli purkissa, niin joutui tajuamaan, että kyllähän siinä semmosta peiliin katsomisen meininkiä on myös mukana” vokalisti-kitaristi Janne Pajari kuvailee uutta singleä.

Yhtye on soittanut muutamia keikkoja kotikaupungissa, mutta keväällä yhtyeen on tarkoitus EP:n ilmestymisen myötä tehdä keikkoja laajemminkin. Kingwhip ilmoittaa tykkäävänsä metelöinnistä, melodioista sekä rouheasta soitosta ja uutta materiaalia syntyy koko ajan. Seuraavan kerran yhtyeen louhintaa on kuultavissa Tampereella Pigs & Chicksissä lauantaina 4.2.

https://www.facebook.com/kingwhiptampere/

Kokoonpano:

Janne Pajari – laulu ja kitara

Paavo Pekkonen – kitara ja taustalaulu

Onni Hamard – basso

Pate Vuorio – rummut   

Luetuimmat

Uusimmat