Kotimaisen Demonztratorin vahva näyte tulevalta pitkäsoitolta – ”Murderlust Invitation” -biisi sukeltaa ihmismielen onkaloihin

Kirjoittanut Nikki Jääsalmi - 21.12.2020

Kotimainen thrash metal -rytmiryhmä Demonztrator on julkaissut YouTubessa lyriikkavideon uudesta ”Murderlust Invitation” -kappaleestaan. Videon on ohjannut JP Immonen, ja audioraidan tuotannosta vastaa Pekka Laine (East Sound Studios) yhdessä bändin kanssa. Kappale on ensimmäinen äänitys, jolla soittaa yhtyeen uusi rumpali Seppo Tarvainen. Hän toimii myös biisin pääasiallisena säveltäjänä.

Näin Seppo Tarvainen kommentoi sävellysprosessia:

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

”Ukot kysyi multa, että ’ei sul mitään riffii olis?’. Otin kitaran käteen ja tapailin jotain yksittäisiä riffejä, joita muistin, ja Jökä Reinholm (kitara) otti luuriin näitä talteen. Seuraavaksi lävähtikin sähköpostiin kyseisistä riffeistä modattu styge ATK-pannujen kera. Alkuun kuulosti omaan noiduttuun korvaan tosi hankalalle. En siis tajunnut, että miten tästä saisi toimivan stygen, mutta kitaristien kanssa pyöriteltiin muutamat sovitukset niskaan, ja jotenkin se alkoikin mennä tajuntaan. Ja viimeistään, kun vokaalilainit kuuli, niin hiffasin heti, että tästä tuli todella pultti biisi. Ei mitään turhaa venkoilua. Rehellistä ja mutkatonta thrash metalia.”

Kappaleen sanat kirjoittanut laulaja Jari Hurskainen kommentoi sanoituksia seuraavalla tavalla:

”Tämä on synkkä tutkielma ihmisen murhanhimoa. Tämä tietty himo, joka saa murhaamaan… mistä se kumpuaa? Miten toiset hallitsevat sen tai tukahduttavat sen ja toiset taas retkahtavat siihen uudestaan ja uudestaan mitä hirveimmällä tavalla.”

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

”Murderlust Invitation” tulee olemaan osa uutta täysipitkää Demonztrator-albumia, joka julkaistaan vuoden 2021 aikana.

Demonztrator ”Murderlust Invitation” (masteroimaton audio) (Säv: Tarvainen/Reinholm/Ahlström , San: Hurskainen/Ahlström)

Demonztrator:

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Jari Hurskainen – Laulu
Timo Ahlström – Kitara
Jörgen Reinholm – Kitara
Jukkis Lappalainen – Basso
Seppo Tarvainen – Rummut

Lyriikkavideon tuotanto ja ohjaus: JP Immonen
Audion äänitys ja miksaus: Pekka Laine
Audion tuotanto: Pekka Laine & Demonztrator

Demonztrator Facebookissa

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Luetuimmat

Uusimmat