Balance Breach 2021 - Juha Vihavainen - Vihis Visuals

Kotimaisen metalcoren lipunkantaja Balance Breach julkaisi uuden singlen ja musiikkivideon ”Overthrown”

Kirjoittanut Satu Haiko - 14.12.2021
Balance Breach 2021 – Kuva: Juha Vihavainen – Vihis Visuals

Mikkeliläinen Balance Breach julkaisi uuden kappaleen sekä musiikkivideon nimeltään ”Overthrown”. Kuten edellinen ”Escapers of Paradise” single, myös ”Overthrown” jatkaa yhtyeen kulkua debyyttialbumia synkemmissä tunnelmissa. ”Overthrown” on toinen singlejulkaisu tulevalta kakkosalbumilta (TBA), jonka julkaisee Out Of Line Music (Novelists (FR), Betraying the Martyrs, Being as an Ocean). Yhtyeen laulaja Aleksi Paasonen kertoo kappaleesta:

“’Overthrown’ on tähänastisen katalogimme nopein biisi. Ellei myös raskain, niin ainakin raivokkain! Biisissä vallitseva tunnelma tukee vahvasti myös kappaleen lyriikoita, joissa kertojalta on vedetty matto totaalisesti jalkojen alta ja kaikki mikä muodosti siinä vaiheessa edellisen elämän, “palaa tuhkana tuuleen”.

Ota haltuun vimmainen kappale tästä:


Yhtye on työstänyt uutta musiikkiaan luottotuottajansa Rami Nykäsen kanssa. Kappaleen miksaus ja masterointi on amerikkalaisen Grammy-ehdokkuuksia napaneen tuottajakaksikon Carson Slovak & Grant McFarland käsialaa (August Burns Red, Polaris). 


Tulevat Balance Breach-keikat: 


14.1.2022 Tampere Yo-Talo. W/ Detset

10.2.2022 Helsinki Vanha Yo-Talo W/ Bloodred Hourglass, MyGrain & Oceanhoarse 

Kotisivut: https://balancebreach.com/

Instagram: https://instagram.com/balancebreach

Facebook: https://www.facebook.com/balancebreach