Kotimaisen rocklegenda Smackin tarina yksiin kansiin ensi vuonna

Kuva: Wikimedia Commons

Kotimaisesta vuosien 1982–1990 välisenä aikana toiminnassa olleesta rockyhtyeestä Smackista on tekeillä kirja. Tieto kirjasta paljastui bändin omasta ryhmästä Facebookissa ja nyt kirjaa kirjoittava Jarkko Jokelainen on vahvistanut asian kommentoimalla aihetta ryhmässä. Jaakko Jokelainen kertoo aiheesta seuraavaa:

”Okei, totta se on. Koska uutinen livahti täällä julki, niin tulkoon se vahvistettua: mun kirjoittama Smack-kirja ilmestyy ensi vuonna. Käsikirjoitus lähti jo kustantajalle lukuun, joten tästä eteenpäin aikataulu on muiden käsissä. Kirjan lähtökohtana ovat Clauden haastikset, jotka tein 1985 ja 1993, ja nyt ääneen pääsevät myös muut: kaikki bändin jäsenet ja Clauden suku on messissä. Haastateltavia on kaikkiaan yli sata. Kuvassa pieni siivu kirjaa varten kertyneestä materiaalista!

Jos käsissäsi on jotain kiinnostavaa Smack-matskua, niin laita viestiä suoraan osoitteeseen jarkko.jokelainen(a)yahoo.com. Ja Smack-kirjahanketta voi seurata Instagramissa osoitteessa @smack_on_you. Tattis!

Okay, it is true. Since the cat has been let out of the bag, I’m happy to confirm the news: I’ve written a book about Smack and it’ll be published sometime next year. The script has already been sent to the publisher so the final timetable is up to them. The book is based on the interviews I conducted with Claude in 1985 and 1993 and in addition to that all members of the band and Claude’s family are involved. All in all I’ve been talking Smack (sorry, couldn’t resist!) with over 100 interviewees. In the photo you can see a small slice of Smack related material I’ve gathered for the book!

As for now the book will be published in Finnish but an English edition/summary is not completely out of the question. If you are in possession of any Smack material I might be interested in, please contact me at jarkko.jokelainen(a)yahoo.com. And do follow Smack the Book on Instagram @smack_on_you. Cheers!”

Jokelainen pyytää faneja myös lähettämään hänelle mielenkiintoista Smack-materiaalia, mikäli sellaista nurkista löytyy.

Voit lukea Jaakon päivityksen aiheesta täältä.

Kommentoi julkaisua