Kotimaiset kestotähdet täyttävät Karjurockin historian kovimman kattauksen – Mukana mm. Arttu Wiskari, Mokoma, Kaija Koo sekä Popeda

Möysässä

Tänäkin suvena Lokalahdessa rokki soi ja tanner tömisee, kun 13.–15.8. järjestettävä, perinteinen tuo juhlakansan jälleen keskelle maalaisidylliä. Kolmipäiväisen festarin starttaa tuttuun tapaan torstain perhepäivä ja perjantaina sekä lauantaina juhlitaan yöhön asti maan eturivin artistien johdolla.

”Historiallisen kovan artistikattauksen odotetaan saavan festarikansan liikkeelle, mutta me Karjurockissa haluamme vastuullisina tapahtumajärjestäjinä varmistaa, että Aluehallintoviraston ja THL:n ohjeistuksia noudatetaan esimerkillisesti. Tämä tulee näkymään festivaaleilla esimerkiksi entistä väljempänä festivaalialueena sekä lisääntyneenä hygieniapisteiden määrässä – julkaisemme yksityiskohtaisemman ohjeistuksen lähempänä tapahtumaa.”

Jo heti torstaina on odotettavissa varsinainen yleisöryntäys, kun supersuosittu Ryhmä Hau Live! -liveshow polkaisee käyntiin koko Karjurockin. Jos et tiedä, ketä Riku ja hänen huipputaitavat pentunsa Samppa, Vainu, Rekku, Rolle, Toma ja Kaja ovat, kysy perheen pienimmiltä – he kyllä tietävät! Perhepäivän muut artistit ovat Hevisaurus, ”laulavana lihamestarina” tunnettu Tarmo sekä Esson baariin ja Poika saunoo -hiteillään koko Suomen hullaannuttanut Poju.

Perjantaina ensimmäisten artistien joukossa lavalle nousee Arttu Wiskari, ja kun ”Mökkitie”, ”Sirpa”, ”Kahvimaito” ja muut miehen listahitit on laulettu koko Karjurockkansan voimin yhdessä läpi, on Mamban vuoro ottaa ohjakset. Jo 80-luvulla perustetulla yhtyeellä menestyskappaleita löytyy, näistä esimerkkeinä ”Vielä on kesää jäljellä” sekä ”Älä jätä minua”.

Toinen festaripäivä päätetään kovalla rockilla. Michael Monroe, Sami Yaffa & Costello -trio tuo Karjurockiin kolmen rekkalastillisen verran energiaa lunastaen kaikki juhlakansan odotukset ja paljon enemmänkin: onhan Hanoi Rocksista tutuilla miehillä enemmän keikkavuosia takanaan kuin Lokalahden mulleilla on sorkkia ja sarvia yhteensä! Illan viimeiset nuotit soittaa itseoikeutetusti , joka ei liiemmin esittelyitä kaipaa.

Kotimaisen pop- ja R&B-musiikin tähtinimi Mikael Gabriel ottaa nuoremman juhlakansan haltuun lauantaina alkuillasta ”Kipua” ja ”Timanttei” -kappaleidensa myötä. ”MG”:n jälkeen päästetään vauhtiin kotimaisen kevyen musiikin aateloimaton Hall of Famer Kaija Koo oman hittikavalkadinsa kanssa. Kaijan tuttuja listabiisejä riittäisi vaikka kolmen tunnin settiin, joten Karjurockin yleisö pääsee jälleen heittäytymään yhteislaulantaan – ”vain” tunnin ajaksi kuitenkin.

Festivaalien ehdottomasti raskaimmasta ulosannista vastaa Mokoma, joka nousee lavalle Kaija Koon jälkeen lauantain toiseksi viimeisenä esiintyjänä. Suuria moshpittejä on luvassa bändin keikan aikana, kun ilmoille kajahtavat esimerkiksi ”Takatalvi” ja ”Nujerra ihminen”.

Kolmipäiväisen festivaalin kruununa kuullaan Klamydiaa, tuota koko kansan rakastamaa vaasalaista punkrock-pumppua. Jos Mokoman jäljiltä vielä ääni festarikansassa pihisee, Vesku Jokisen raspinen laulanta yllyttää yleisön karjumaan albumilistan ykköseksi siivittäneiden singlehittien, kuten ”Pohjanmaalla” sekä ”Pienen pojan elämää”, tahdissa.

Vastuullisena tapahtumajärjestäjänä Karjurock noudattaa kaikkia Aluehallintoviraston sekä muiden viranomaistahojen antamia määräyksiä ja ohjeistuksia yleisötapahtuman turvalliseen järjestämiseen.

Varmistuneet päiväkohtaiset esiintyjät ovat:

Torstai:
Poju, Tarmo, Hevisaurus, Ryhmä Hau Live!

Perjantai:
Popeda, Mamba, Arttu Wiskari, Neon 2, Michael Monroe, Sami Yaffa&Costello, Luuvitonen

Lauantai:
Kaija Koo, , Mikael Gabriel, Mokoma, S.I.G, Brother Firetribe

Jo lunastetut liput käyvät sellaisinaan 13.-15.8.2020.
Ennakkoliput tapahtumaan ovat myynnissä Karjurockin kotisivuilta: www.karjurock.fi.

Kommentoi julkaisua