Kotimaista melodeath-osaamista: Voidfallenin uusi kappale ”The Daughters” kuunneltavissa

Kotimainen melodinen death metal -yhtye on julkaissut uuden singlen ja musiikkivideon ”The Daughters”. Esikois-EP:nsä ”The Sinners, the Plague and the Voidfallen” yhtye julkaisi vuoden 2019 loppupuolella. Katso uusi musiikkivideo tästä:

The Daughters” on ensimmäinen kahdesta singlestä, jotka julkaistaan vuoden 2020 keväällä. Kappale itsessään alkaa nopeatempoisesti ja päättyy synkkään mutta kauniiseen ja tunnelmalliseen outroon. Koko kappaleen matkalta kuulijaa viedään armotta tarinan läpi vahvojen laulujen säestämänä. Kappaleen on miksannut Juhamatti Kauppinen / ShedStudios ja masteroinut Mika Jussila / Finnvox (Children of Bodom, Nightwish).

Bändin kommentti:

”Kappaleen sanat kertovat tarinaa tosielämän tapahtumista todellisuutta teatraalisemmin ilmaistuna. Kuten normaalia emme mene sen tarkemmin yksityiskohtiin siitä mistä kappale kertoo tai mitä se tarkoittaa meille. Haluamme jättää kuulijalle tilaa ja vapauden luoda omat mielikuvansa kappaleen tarinasta ja siitä mitä se merkitsee juuri heille.”

Voidfallen teki vuoden 2019 lopuksi keikkamyyntisopimuksen Heavy Metal Heart Agencyn kanssa ja valmistautuu tuleviin julkaisuihin sekä vuoden 2020 keikkoihin. Yhtyeen debyyttialbumi on suunniteltu julkaistavaksi vuoden 2021 aikana.

Linkit:
Facebook: https://www.facebook.com/voidfallenofficial/
Spotify: https://spoti.fi/2T0TYCa
Instagram: https://www.instagram.com/voidfallenofficial/
YouTube: https://www.youtube.com/voidfallenofficial

Koe Voidfallen livenä:
28.2.2020 Yo-Talo, Tampere + Omnium Gatherum, Mors Principium Est, Torchia

9.5.2020 45. Special, Oulu + Mors Principium Est, Mors Subita, Torchia

Kommentoi julkaisua