Kotiteollisuus Valtatie 666:lla: uusi albumi ulkona tänään

Höyryjunan lailla eteenpäin paahtava Kotiteollisuus julkaisee tänään 16. albuminsa ”Valtatie 666”. Levy tarjoilee 73 minuutin edestä lähes eeppisiin mittasuhteisiin kasvavia kitaravyörytyksiä ja entistäkin räväkämpää rutistelua. ”Valtatie 666” -levyltä on aiemmin irrotettu singlet ”Kusipää” ja ”Järjen ääni”. Viime viikolla levyltä julkaistiin videona ”Sädekehä”-niminen kappale. Videolla pääosaa esittää Mari Perankoski prostituoidun roolissa. Katso rankka ja ajatuksia herättävä video tästä:

Uuden albumin äänitykset ajoittuivat viime vuoden syyskuun ja tämän vuoden heinäkuun välille. Kokonaisuudessaan albumin valmiiksi saattamiseen kului yli puolitoista vuotta, mikä on yhtyeelle pitkä aika. Hynysen mukaan albumi kulkikin työnimellä ”Hermoromahduksen partaalla”. Sanoitusten puolesta kyseessä on selkeästi Kotiteollisuuden yhtenäisin levy. Voidaan puhua jopa teemalevystä, joka käsittelee ihmisen ja Perkeleen välistä vuoropuhelua. Ajatuksena on se, että ihmisiä ei odota alakerrassa mikään Perkele, vaan perkeleet löytyvät ihmisen pään sisältä, ja jokainen yrittää karkottaa tai houkutella niitä esiin eri tavoin.

Kotiteollisuus on käynnistänyt uuden levyn myötä syyskiertueensa. Tänään perjantaina bändi nähdään Helsingin Virgin Oilissa.

www.facebook.com/kotiteollisuus
www.instagram.com/kotiteollisuusofficial
www.kotiteollisuus.com

Kommentoi julkaisua