Kovassa nosteessa olevalta Shiraz Lanelta albumi helmikuussa: levyn nimikkokappale kuunneltavissa

Shiraz Lane on yksi tämän hetken kovimmassa nosteessa olevia kotimaisia artisteja kotimaassa ja kansainvälisesti. Klassisia rock-soundeja ja modernimpaa riffirymistelyä yhdistelevä yhtye julkaisi debyyttialbuminsa viime vuonna Frontiers Musicin (Whitesnake, Toto, One Desire..) kautta ja on nyt saanut valmiiksi toisen pitkäsoittonsa ”Carnival Days”, joka julkaistaan helmikuun 23. päivä 2018. Levy nauhoitettiin Tukholmassa Fascination Street- ja Gröndahl-studioilla yhdessä tuottaja Per Aldeheimin kanssa.

Albumilta on aiemmin saatu esimakua ”Harder To Breathe” -singlen muodossa ja nyt musiikkipalveluihin on ilmestynyt kuultavaksi tulevan albumin nimikkobiisi ”Carnival Days”.

Kuuntele ”Carnival Days” Spotifyssä:

”Carnival Days” -albumi on nyt ennakkotilattavissa hyvin varustelluista levykaupoista, sekä Pledge -palvelusta nimmareilla varusteltuna. Lisäksi Pledge -palvelun kautta on tilattavissa muun fanitavaran lisäksi mm. yhtyeen ”Harder To Breathe” -videolta tutuksi tulleet kultaiset hanskat! Digitaalisen albumin ennakkotilaajille Apple Music tarjoaa heti tilauksen yhteydessä ”Instant Gratification” -raitoina ”Harder To Breathe” ja ”Carnival Days” -singlet.

Bändi on kiertänyt ahkerasti ympäri Eurooppaa ensimmäisen albuminsa tiimoilta ja palasi juuri kuukauden Eurorundilta Brother Firetriben kanssa, sekä omalta headliner-kiertueeltaan Espanjasta. Kiertue huipentui Helsingin Jäähallin lavalle, jossa Shiraz Lane lämmitti yleisön Deep Purplen keikkaa varten. Bändin levynjulkaisukeikka kuullaan Nosturissa 3.3.2018.

Katso ”Harder To Breathe” -musiikkivideo tästä:

Kappalelista:
01. Carnival Days
02. The Crown
03. Harder To Breathe
04. Tidal Wave
05. Gotta Be Real
06. People Like Us
07. Shangri-La
08. War Of Mine
09. Shot Of Life
10. Hope
11. Reincarnation

Kommentoi julkaisua