Kuin ilmetty Abbath: sarvijokelaiselle lammastilalle syntyi varsinainen black metal -karitsa

( ja Abbath. Karitsan kuva: Sanni Kaitamäki)

Luonnolla on aina ollut tapana yllättää ihminen mitä erikoisemmilla tavoilla. Niin pääsi käymään myös sarvijokelaiselle Sanni Kaitamäelle ja hänen miehelleen, joka myös isännöi 340 suomenlammasta kattavaa lammastilaa. Sanni oli naureskellut siskonsa kanssa nettimeemille, jossa näkyy corpse paint -tyylisen naamavärityksen omaava lammas. ”Ihana! Mä haluan tommosen”, Sanni kertoo MTV Uutisille reagoineensa kuvaan.

Ja niinhän sitä sanotaan, että pitää varoa, mitä toivoo. Sillä ihmeellisesti tunti nettimeemille naureskelun jälkeen Sannin ja hänen miehensä lammastilalle syntyi varsin erikoinen näky. Vastasyntyneen karitsan naaman väritys vastaa nimittäin lähes täydellisesti norjalaismuusikko Abbathin käyttämää kasvomaalausta, ja siitä syystä se saikin osuvasti nimekseen ”Abbath”. Nimi valittiin Facebookissa järjestetyn äänestyksen kautta, sillä vaikka karitsa nimetään yleensä samalla alkukirjaimella sen isän kanssa, koki Sanni poikkeuksen olevan paikallaan näin erikoislaatuisen yksilön kohdalla.

Luonnollisesti Abbath on kerännyt myös somessa jo paljon ihastelua ja suosiota.

”On niin suloista, kun se ei itse tiedä olevansa tuollainen megajulkkiskaritsa. Siitä on tehty kuulemma Suomen virallinen heavy metal -lammas – Abbath ei itse vain tiedä sitä vielä”, Sanni kertoo MTV:lle.

Kommentoi julkaisua