Kulttuuri- ja monitoimitalo Nosturi lopettaa toimintansa vuoden 2019 aikana

Fear Of Domination,

Helsingin Telakkakadulla sijaitseva kulttuuri- ja monitoimitalo Nosturi lopettaa toimintansa ensi vuoden aikana alueen uudistuessa kokonaan. Vuodesta 1999 alkaen Elmun (Elävän Musiikin Yhdistys ry) saatua Nosturi käyttöönsä on siellä järjestetty paljon rock- ja metalliyhtyeiden konsertteja, joten rock-kansa jää totisesti kaipaamaan hyvin palvellutta keikkapaikkansa.

Ennen paikan purkua on edessä vielä yksi toimintavuosi, josta Nosturi on antanut virallisen tiedotteen sosiaalisessa mediassa:

”Perjantain 10.8. Viikatteen keikka Nosturissa on myös lähtölaukaus kohti Nosturin vääjäämätöntä loppua. Koko Telakkarannan alue uudistuu ja murskapallo jysähtää lopulta myös historiallisen Nosturin kylkeen. Nosturin loppu koittaa vuoden 2019 lopussa ja ensi vuosi onkin viimeinen Nosturin toimintavuosi. Tehdään näistä jäljellä olevasta 17 kuukaudesta siis Nosturin paras kausi koskaan, alkaen NYT!

Aikaa Nosturin loppuun: 510 päivää! ⏳”

Nosturin toimintaa pyörittävä Elävän musiikin yhdistys tekee parhaillaan töitä uusien toimitilojen saamiseksi. Elmu on rikastuttanut ja kehittänyt Helsingin elävän musiikin kulttuuritoimintaa jo vuodesta -78 asti.

Kommentoi julkaisua