Kuolemanlaakson Laakso soolokeikalle nimekkäällä taustakokoonpanolla

Kuolemanlaakson biisintekijä Markus Laakso soittaa harvinaisen soolokeikan Kuopion Ottopojassa 18.5.2019. Hänen M. Laakso, ”Vol. 1: The Gothic Tapes” -soololevynsä (2016) kappaleita on kuultu lavalla vain kerran aiemmin. Bändi esittää soolomateriaalin ohella tunnettuja ja harvinaisempia goottirock-klassikoita.

”Soolokeikkojeni perään on kyselty säännöllisesti, joten on mahtavaa päästä soittamaan levyn kappaleita pitkästä aikaa. Näin ei varmaan saisi sanoa, mutta vielä siistimpää on päästä vetämään omia suosikkejani. Kuolemanlaakson kanssa se ei olisi järkevää, mutta tähän konseptiin se sopii kuin niitit nahkatakkiin. En viitsi vesittää yllätyksiä, mutta sanotaan näin, että jos pidät Tiamatista, HIMistä ja Sisters of Mercystä, et ehkä tule pettymään. Omasta mielestäni settilista tulee olemaan maailman kovin, koska se vastaa täydellisesti musiikkimakuani tämän tyylisessä musiikissa”, Laakso hymähtää.

Sooloalbumin mukaan nimetty M. Laakso and the Gothic Tapes -kokoonpano koostuu kovista muusikoista. Kitaristeina toimivat entinen Turmion Kätilöt-mies ja nykyinen Nightwish-teknikko Lassi ”DJ Vastapallo” Kauppinen ja Laakson soololevyllä vieraillut Tomi Henttunen (Royal Lips, Her Shadow), rummuissa Toni ”Tiera” Ronkainen () ja bassossa Mikko ”Maasu” Matilainen (Kaikkeus). Vierailevana solistina kuullaan syksyllä debyyttialbuminsa julkaisseen Tocornalin superlahjakasta Lotta Ruutiaista.

”Voi olla, että soitamme enemmänkin keikkoja, jos kysyntää riittää. Tämän projektin tarkoitus ei ole kuitenkaan liika stressaaminen, vaan hauskanpito ja hyvän musan esittäminen hienossa seurassa. Se näkynee myös lavalla. Synkistellä ehtii tarpeeksi arkenakin”, Laakso sanoo.

M. Laakso and the Gothic Tapes
M. Laakso – laulu
Lassi ”DJ Vastapallo” Kauppinen – kitara
Tomi Henttunen – kitara
Toni “Tiera” Ronkainen – rummut
Mikko ”Maasu” Matilainen – basso

Konsertti:
Ravintola , Kuopio
Liput 7 €

Facebook-tapahtuma: https://www.facebook.com/events/310638012975622/

The World’s Intolerable Pain (Official Lyric Video):

Kommentoi julkaisua