Kuopio Rockcockin aikataulut julki: oheisohjelmassa luvassa hurjapäistä motocrossia sekä sirkushuveja

Megadeth

15. kertaa järjestettävän Kuopio Rockcockin lavakohtaiset aikataulut on julkistettu. Perjantaina Stadionlavalla festivaali-illan päättää itseoikeutetusti Dave Mustainen luotsaama thrash-legenda Megadeth, ja lauantaina samaisella paikalla esiintyy keikkatauolta paluun tehnyt Haloo Helsinki!. Stadiolavalla pääsevät esiintymään myös suuren yleisön suosikit SANNI ja Antti Tuisku, sekä Popeda, Juha Tapio, Kaija Koo ja Kuopion oma Turmion Kätilöt.

Rantalavalla nähdään tänä kesänä monipuolisesti poppia ja rokkia, sillä lavalle nousevat mm. Jenni Vartiainen, Timo Rautiainen & Trio Niskalaukaus, Michael Monroe ja Lauri Tähkä. Tunnelmallisella Puistolavalla nähdään mm. Dingo, Mikael Gabriel, Apulanta, JVG ja Sonata Arctica. Kasinolavan jäätyä Kuopiorockin ohjelmistosta pois, Väinölänniemen rannalla sijaitsevan Väinö stagen esiintyjäkaarti on laajentunut ja siellä tullaan näkemään mm. Metalhazard, Block Buster, sekä Henry’s Pubin bändikisan voittaja.

Kuopiorockin oheisohjelmaan on kiinnitetty Freestyle Motocross Show, missä hurjapäiset motoristit viihdyttävät yleisöä uhkarohkeilla ja teknisesti vaativilla tempuillaan. Näytöksiä järjestetään festarialueella sekä perjantaina että lauantaina. Rokissa tullaan näkemään myös klassikoiksi muodostuneita nimmarointeja, joissa yleisö pääsee kirjaimellisesti esiintyjien iholle. Esiintyjistä ja aikatauluista tiedotetaan lähempänä tapahtumaa.

Kuopiorockin huippusuositun VIP -alueen oheisohjelmaan on panostettu tänäkin vuonna. VIP -alueen oma oheisohjelma sisältää edellisiltä vuosilta tuttua burleskia, pikakampauksien tekoa ja kynsihuoltoja. Tämän lisäksi luvassa on mystistä lähitaikuutta kun perjantaina VIPissä pöytäkuntia viihdyttää taikuri JP Pirinen ja lauantaina Jore Sholman. VIP -asiakkaille on tarjolla myös niitä kuuluisia sirkushuveja, sillä Kuopirockiin saapuu myös sirkusryhmä viihdyttämään katsojia.

“Kuopiorockin 15 -vuotiaan taipaleen kunniaksi olemme suunnitelleet myös oheisohjelman juhlavuoden mukaiseksi. Erityisesti VIP -alueella saa nauttia festarikokemuksesta kirjaimellisesti sirkushuveilla höystettynä!” kertoo festivallipäällikö Allu Koskinen.

Kuopio Rockcock 28.-29.7.2017

Lavakohtaiset aikataulut löytyvät osoitteesta: