Kuopio RockCockin viralliset etkot ja jatkot järjestetään Henry’s Pubissa

Heinäkuun lopulla järjestettävän Kuopio RockCockin 15-vuotista taivalta juhlistetaan kesällä Väinölänniemessä ja tämä teini-ikään ehtinyt festivaali ansaitsee luonnollisesti arvoisensa etkot ja jatkot. 27.-30.7. Kuopion Henry’s Pubissa järjestetään neljän päivän mittainen etko- ja jatkomaraton, kun lauteilla nähdään nuoria kotimaisia lupauksia niin popin, rockin kuin punkinkin puolelta.

Torstaina 27.7. etkojen pääesiintyjänä nähdään seinäjokelaisyhtye Planet Case, joka kuvailee musiikkiaan universal rockiksi, ja mukaan liittyvät myös Facelift sekä Feeding Lies. Seuraavana päivänä ensimmäisen festivaalipäivän päätteeksi annetaan vuoro vastikään uuden ”Samaa tarinaa” -albumin julkaisseelle tamperelaispoppoolle Tryerille, jonka mukana nähdään myös helsinkiläinen Mørket. Lauantaina puolestaan vauhtiin päästetään rock-sensaatio Shiraz Lane mukanaan alternative rock -yhtye OX79. Sekä perjantaina että lauantaina jatkoilla nähdään mukana myös myöhemmin julkistettavat support-yhtyeet.

Sunnuntaina suurimman festivaalihumun hiivuttua ennen normaaliarkeen palaamista annetaan kuitenkin vielä vuoro klassikoille, kun High School Dropouts esittää kattavasti pop-punkin parhaimmistoa aina Green Daysta the Offspringiin ja toisena esiintyjänä nähtävä Rylos puolestaan Twisted Sisterin kappaleita.

Tervetuloa kokemaan Kuopio RockCockin viralliset etkot ja jatkot Henry´s Pubiin 27.-30.7.2017!

KUOPIO ROCKCOCK VIRALLISET JATKOT
Henry’s Pub 27. – 30.7.2017

To 27.7.2017
Planet Case
Facelift
Feeding Lies
Liput: 5€ (ennakko: Liveto)

Pe 28.7.2017
Tryer
Mørket
+ support
Liput: 6€ (ennakko: Liveto)

La 29.7.2017
Shiraz Lane
OX79
+ support
Liput: 6€ (ennakko: Liveto)

Su 30.7.2017
High School Dropouts Play Pop-punk classics
Rylos Play Twisted Sister
Ilmainen sisäänpääsy!

Ennakkoliput tulevat myyntiin huomenna 27.4.2017 klo 9.

Kommentoi julkaisua