Kuopiolaiselta hard rock -jyrä Block Busterilta uusi sinkku ja virtuaalivideo Out In The City!

Tinkimätöntä hard rockia soittava Block Buster on ehtinyt uransa aikana kiertää Suomea ristiin rastiin ja esiintyä niin Tuskan päälavalla kuin Bon Jovin lämppärinäkin. Yhtyeen esikoisalbumin odottelu on pitänyt fanit nälkäisinä, mutta pitkä odotus palkitaan pian, kun debyyttilevy ”Losing Gravity” julkaistaan 13. syyskuuta. Nyt kuopiolaisnelikko julkaisee kesäkuussa päivänvalon nähneen ”Move”-sinkun seuraajaksi levyn avausraidan ”Out In The City”.

”Tulevan debyyttilevyn toinen single ”Out In The City” on tietyllä tapaa kuin synthwave-biisi rokkibändin soittamana. Lähes koko kappaleen läpi kulkeva komppikitaran rytmiikka pohjautuu hyvin pitkälle kyseisessä genressä paljolti käytettyyn synabassopulssiin, joka luo mielestämme tässäkin tapauksessa biisille sopivan painostavaa tunnelmaa. Lyriikat ovat myös erittäin cyberpunk-henkiset ja maalailevat synkkää ja dystooppista kaupunkimaisemaa”, Block Busterin jäsenet kertovat.

Italialaisen Frontiers Music Srl. -levy-yhtiön kiinnittämä Block Buster julkaisee vauhdikkaasta ”Out In The Citystä” myös perinteistä poikkeavan lyriikkavideon. Voit katsoa sen tästä:

”Koska Out In The City on näistä edellä mainituista aineksista rakennettu, ei meillä tietenkään ollut muuta vaihtoehtoa kuin tehdä kappaleelle asianmukainen ’lyriikkavideo’ yhteistyössä virtuaalitodellisuuteen (VR, virtual reality) sekä laajennettuun todellisuuteen (AR, augmented reality) erikoistuneen Eligo.Liven kanssa. Kyllä, videosta on pian saatavilla myös oikeat VR- ja AR-versiot!”

Ahkerina keikkailijoina ja villeistä live-esiintymisistään tunnettu Block Buster on kiertänyt koko kesän ympäri Suomea eikä keikkaputki näytä hiljenemisen merkkejä – syksyn konserttilista on seuraavanlainen:

16.8. Joensuu, Rock In The City Joensuu
13.9. Kuopio, Henry’s Pub
14.9. Joensuu, Kerubi
28.9. Kajaani, Rock House Kulma
3.10. Tampere, Lost in Music
5.10. Helsinki, On The Rocks, levynjulkkarit

Block Buster on:
Aarni Metsäpelto – vocals & guitar
Jaakko Metsäpelto – drums
Elias Salo – lead guitar
Joonas Arppe – bass

www.facebook.com/blockbusterband/
twitter.com/BlockBusterFIN
www.instagram.com/blockbusterband
blockbusterband.net

Kommentoi julkaisua