Kuopiolaiselta Kätfishiltä uusi single

Kirjoittanut Niko Kuusela - 14.10.2018

Kuopiolainen pop rockia soittava Kätfish on julkaissut verkkoon uuden ”Itkeminen on ihanaa” -singlensä. Solisti Riko Rinnekangas kommentoi uutta kappaletta seuraavasti:

”Oon tosi herkkä ja tunteellinen ihminen. Itken semiusein ja välillä tulee nyyhkytettyä ilosta, välillä surusta ja millon mistäkin. Anyways rehellisesti haluan sanoa et mun mielestä itkeminen tuntuu vitun hyvälle ja siks halusin kirjottaa siitä biisin :’) Jos mua naurattaa mä nauran jos mua itkettää mä itken. Ei tunteita tarvii peitellä. imo.”

Rumpali Petu Partanen kertoi puolestaan:

”Kappale on toteutettu tutulla ja positiivisellä Kätfish-twistillä, joten edelleenkin asenne ja hyväntuulisuus ovat pääosassa, jotka ovatkin olleet bändin yhtenä pääteemoista jo sen perustamisesta lähtien.”