Kurt Cobainin kitarasta oikeuskiista: Frances Bean Cobainin ex-mies haastoi Courtney Loven oikeuteen

Nirvanan edesmenneen laulajan, Kurt Cobainin tyttären, Frances Beanin ex-mies Isaiah Silva on haastanut Courtney Loven oikeuteen, syytettynä pahoinpitelystä, murrosta ja tapon yrityksestä, kertoo People -lehti. Silvan mukaan Frances Beanin äiti Courtney Love olisi juonitellut useamman ihmiseen mukaan pahoinpitelemään hänet ja varastamaan häneltä Kurt Cobainin entisen kitaran.

Kitaran (1959 Martin D-18E) Isaiah Silva sai lahjaksi Frances Beanilta heidän ollessaan naimisissa, mutta erottuaan sekä Frances Bean että Courtney Love ovat vaatineet soitinta takaisin, sen määrittelemättömän tunnearvon takia. Laillisesti kitara kuitenkin kuuluu Silvalle, eikä hän ole antanut sitä takaisin.

The Pulse Of The Radion mukaan Silvan hallussa oleva akustinen kitara on juurikin se, millä soitti vuonna 1994 Nirvanan MTV Unplugged -keikan Lontoossa.

Silvan syytös Lovea vastaan koskee kesäkuun kuudetta 2016, jolloin hänet olisi pahoinpidelty, nöyryytetty seksuaalisesti, kidnapattu ja yritetty tappaa. Hänen West Hollywoodissa sijaitsevaan kotiinsa murtautui kolme poliisiksi pukeutunutta miestä, yhden heistä ollessa Britney Spearsin managerinakin toiminut Sam Lutfi. Silva syyttää myös Lutfin välittäneen huumeita Lovelle ja Frances Beanille.

Frances Bean ja Silva avioituivat vuonna 2014, mutta eroa haettiin jo 21 kuukautta myöhemmin.

Kommentoi julkaisua