Kymiläinen stoner/sludge-ylpeys Demonic Death Judge julkaisee uusiksi toisen EP:nsä

Kuva: Saku Yrjölä

Kymen tanakin stoner/sludge-yhtye julkaisee lokakuun 15. päivä uusiksi toisen EP:nsä ”Kneel”. Alun perin vuonna 2010 omakustanteena ilmestynyt pienjulkaisu saa nyt uusintaversion Suicide Recordsin kautta. Levyn upeisiin digipak-kansiin on saatu vangittua kansitaiteilija Karsten Richterin alkuperäinen visio.

Nyt kun EP täyttää 11 vuotta ja 5 kuukautta, on hyvä aika julkaista se uusiksi. Kneel oli teos, joka toi meidät laajemmin ihmisten tietoisuuteen. Jo sitä tehdessä tiesimme, että nyt ollaan jonkin suuren äärellä. Studiosessiot tapahtuivat nopeasti muutamassa hämyisessä päivässä ja yhtäkkiä meillä oli jotain järkälemäistä käsissämme”, yhtyeen rumpali Lauri Pikka muistelee menneitä.

”Kneel” tilattavissa ennakkoon yhtyeen Bandcampista ja eri reiluista miehistä koostuva bändi tarjoaa ennakkotilaajille myös alennusta muista tarjolla olevista tuotteista.

Kappalelista:
1. Kneel
2. Beneath the Monument
3. Feast
4. Spiral
5. Fire in the Eyes
6. Carlyle

Demonic Death Judge keikoilla seuraavasti:
17.09.21 Utopia, Turku. Mukana Morbid Evils & Slowenya
25.09.21 Lutakko, Jyväskylä. Mukana Tyrantti & Musta Risti
01.10.21 Tallinn Music Week, Sveta Baar, Viro. Mukana Boar, Viimeiset, Kaukolampi, Suzi Sabotage & Deathsomnia
02.10.21 Haukka Music Bar, Kotka. Mukana Tyrantti
15.10.21 Suicide Records Fest, Brewhouse, Gothenburg, Ruotsi.

Kokoonpano:
Jaakko Heinonen – laulu
Toni Raukola – kitara
Eetu Lehtinen – basso
Lauri Pikka – rummut

Diskografia:
Demonic Death Judge -EP (2009)
Kneel-EP (2010/Suicide Records 2021)
By the Malice of the Evil Death Comes Vol. 1 split (Cain Records 2011)
The Descent (Inverse 2011)
Skygods (Inverse 2012)
Demonic Death Judge/Coughdust -split (Inverse 2015)
Seaweed (Suicide Records 2017)
The Trail (Suicide Records 2020)

https://www.facebook.com/demonicdeathjudge
https://www.instagram.com/demonicdeathjudge
https://demonicdeathjudge.bandcamp.com

Kommentoi julkaisua