Lacuna Coil julkaisi lisää materiaalia tulevalta DVD:ltä: katso livevideo ”Blood, Tears, Dust” -kappaleesta

Italialainen goottimetallia soittava Lacuna Coil julkaisee uuden DVD:n nimeltä ”The 119 Show – Live In London” marraskuun 9. päivä Century Median kautta. Yhtyeen tulevalta DVD:ltä on nyt julkaistu toisena livevideona biisi nimeltä ”Blood, Tears, Dust”. Voit katsoa videon tästä:

1. A Current Obsession
2. 1.19
3. My Wings
4. End Of Time
5. Blood, Tears, Dust
6. Swamped
7. The Army Inside
8. Veins Of Glass
9. One Cold Day
10. The House Of Shame
11. When A Dead Man Walks
12. Tight Rope
13. Soul Into Hades
14. Hyperfast
15. I Like It
16. Heaven’s A Lie
17. Senzafine
18. Closer
19. Comalies
20. Our Truth
21. Falling
22. Wide Awake
23. I Forgive (But I Won’t Forget Your Name)
24. Enjoy The Silence
25. Nothing Stands In Our Way