Lähiöbotox

Lähiöbotoxin perustanut kitaristi Jaakko Luomanen kertoo saaneensa potkut yhtyeestä: ”En olisi uskonut, että taival loppuu näin”

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 22.3.2023

Kotimaisen cross over -yhtye Lähiöbotoxin vuonna 2018 perustanut kitaristi Jaakko Luomanen on saanut omien sanojensa mukaan potkut yhtyeestä. Luomanen on julkaissut aiheesta sosiaalisessa mediassa virallisen viestin ja voit lukea sen tästä:

”Sain viime viikolla kuulla Lähiöbotoxilta, että mut on erotettu yhtyeestä. Ilmotusluonteinen tieto tuli puun takaa ja yllätti täysin. Olimme viime aikoina miettineet uusia tapoja toimia tuottavammin, ja meillä oli niissä eriäviä näkemyksiä. Olisin toivonut edes jonkunköistä keskustelua aiheesta, mutta bändi ei tätä selvästi halunnut.

Perustin Lähiöbotoxin vuonna 2018. En olisi sillon uskonut, että taival loppuu näin. Toivon heille kaikkea hyvää valitsemallaan polulla.

Olen soittanut viime aikoina kitaraa enemmän kuin vuosiin. Oon ollu tuottelias myös biisien kirjoitushommissa. Koen, että mulla on just nyt paljon annettavaa rockmusiikille, ja siks halu tehdä musaa bändien kanssa on suuri.

Ilokseni voinkin kertoa, että tästä tapahtumasta motivoituneena ollaan päätetty laittaa uusi bändi pystyyn Heaven ´n’ Hell -yhtyeen alkuperäisen laulajan, Tom Henrikssonin kanssa.”

Lähiöbotox ei ole vielä julkisesti kommentoinut Jaakko Luomasen potkuja millään tapaa.

Luetuimmat

Uusimmat