Lamb Of Godin Randy Blythe ei koskaan jännitä lavalla

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 24.7.2023

Suurelle yleisölle esiintyminen on varmasti monen pelko, ja moni näkee painajaisia ihmismassan edessä mokaamisesta. Lamb Of Godin kaltaisella bändillä on ollut monta keikkaa ympäri maailmaa, ja yleisöä on aina riittänyt.

Monelle saattaa tulla yllätyksenä, että bändin laulaja Randy Blythe ei koskaan jännitä esiintymistä.

Kalenterikuva 2023
Joulukalenteri

Kaaoszinen joulukalenteri 2023 →

Blythe keskusteli aiheesta yhdessä Slipknotin perkussionisti Shawn ”Clown” Crahanin kanssa tämän juontamassa Knotfestin ”The Electric Theater with Clown” -ohjelmassa.

”Muistan viimeisimmän [pelottavan] kerran – enkä oikeastaan pelännyt, olin vain hämmästynyt. Ensimmäinen kerta oli, kun soitimme ensimmäistä kertaa Download-festivaalin päälavalla, en edes tiedä kuinka monta vuotta sitten. Muistan olleeni autossa, ja minut vietiin kilparadan ympäri lavalle, ja kun tulin ympäri, näin sen valtavan yleisön. Olin ihan, että: ’Vau!’. Kuljettaja kysyi: ’Oletko kunnossa?’. Vastasin, että ’Joo. Siellä on paljon ihmisiä. Ja hän sanoi: ’Joo. Niin on.’ Ja sitten olin rauhallinen.”

”Siitä oli vuosia ennen tuota kun minua oli edes etäisesti jännittänyt. Minua ei jännitä lavalle meneminen lainkaan.”

”Se vie minut takaisin siihen, miksi alun perin aloimme tehdä tätä. Esiintyminen, tiedäthän – olla halukas nousemaan lavalle ja esittämään tämä luomamme asia muille ihmisille. Ja siinä on sellainen – en tiedä – melkein adrenaliininarkomaaniaspekti. Etenkin alussa, kun vasta aloittaa, ajattelee: ’No niin, nyt mennään. Olemme työstäneet tätä, ja nyt on aika julkaista se. Tässä kohtaa kumi kohtaa autotien.'”

”Ja se on jännittävää, kun sitä tekee, tiedäthän? Täysin jännittävää, ja uskon, että tämä pelon puoli – sen lisäksi, että rakastan taiteen tekemistä yleensä – on mielestäni erittäin oivaltavaa. Ja luulen, että se on yksi syy siihen, miksi nautin muiden asioiden tekemisestä, koska siinä on tuo aspekti.”

Luetuimmat

Uusimmat