Lamb of Godin Randy Blythe tuimana: ”Tietokoneella istuminen ja sieltä muiden tuomitseminen on vastoin kaikkea sitä, mistä tässä musiikissa on kyse”

Yhdysvaltalaisen metalliyhtye Lamb of Godin solisti Randy Blythe on avannut sanaisen arkkunsa koskien ”nykyaikaista mielensäpahoituskulttuuria”. Juuri Suomessakin kesän festivaaleilla esiintyneen yhtyeen laulaja kertoi mietteitään Kerrang!-lehdelle:

”Maailmassa on parhaillaan mielensäpahoittamisen kulttuuri. Jos joku tekee jotakin, josta muut eivät ole samaa mieltä, ihmiset ovat heti valmiina lynkkaamaan ja hyökkäämään jonkun kimppuun. Mutta minä en välitä paskaakaan! Vartuin ennen internetiä, ja olen tehnyt asioita, jotka ovat suututtaneet ihmisiä, ja olen yhä tässä. En halua olla osa jotain vitun aivotonta laumaa. Haluan ajatella itse. Sen minä löysin underground-musiikkiskenestä, ja siitä syystä lähdin tähän mukaan – koska olin vitun friikki lukiossa. Tietokoneella istuminen ja sieltä muiden tuomitseminen on vastoin kaikkea sitä, mistä tässä musiikissa on kyse.”

Kommentoi julkaisua