Lamb Of Godin Randy Blythe valottaa tuoreessa haastattelussa Jamey Jastan ja Chuck Billyn kanssa tehtyjen kappaleiden taustoja


Lamb Of Godin laulaja Randy Blythe on kertonut brittiläisen radiokanava TotalRock Radion tuoreessa haastattelussa muusikoista, joita tullaan kuulemaan keväällä julkaistavalla, bändin nimeä kantavalla albumilla. Randy on paljastanut, että hänen hyvää ystäväänsä, Hatebreedin Jamey Jastaa, kuullaan kappaleella Poison Dream. Randyn kertoman mukaan hän ja Lamb Of Godin kitaristi Mark Morton ovat aiemmin olleet mukana Jameyn sooloalbumeilla, ja Randy onkin jo pitkään halunnut Jameyn mukaan myös omalle kappaleelleen. Kappale kertoo teollisuuden aiheuttamista ympäristön saasteista. Aihe on sekä Randylle että Jameylle henkilökohtainen, sillä he ovat molemmat asuneet paikoissa, joiden vesistöt ovat olleet hyvin saastuneita.  

Toinen kappale, josta Randy on haastattelussa kertonut, kulkee nimellä RoutesKappaleella vierailee Testamentista tuttu Chuck Billy. Randyn mielestä molemmat vierailevista tähdistä ovat tehneet todella hyvää työtä, ja hän on huojentunut saatuaan albumin valmiiksi ennen pandemian iskemistä. 

Lamb Of God julkaistaan toukokuun 8. päivä Nuclear Blast Recordsin kauttaAlbumilla kuullaan bändiin vuosi sitten liittyneen rumpalin Art Cruzin soittoa. Cruz on soittanut bändin kiertueilla ennenkin, mutta hänet nimettiin vasta viime heinäkuussa bändin alkuperäisen rumpalin Chris Adlerin seuraajaksi. Adler joutui jättäytymään pois bändin kiertueelta vuonna 2018 hoitaakseen vuoden 2017 lopussa sattuneesta moottoripyöräonnettomuudesta saamiaan vammoja. 

 

Kommentoi julkaisua