LankaFest 2022 julkisti ohjelmistonsa – mukana mm. Stratovarius ja Turmiön Kätilöt

Kirjoittanut Niko Kuusela - 11.11.2021

LankaFestin historia alkaa vuodesta 2010, jolloin tapahtuma toteutettiin koulukeskuksen liikuntasalissa neljän paikallisen bändin voimin. LankaFest saavutti niin suuren suosion, että vuonna 2011 tapahtuma järjestettiin uudelleen Keskipisteenpuistossa kahdeksan bändin voimin. Kesällä 2012 LankaFest siirtyi torialueelle valmistuneen Pohjanportin lavalle. Pääesiintyjänä silloin oli legendaarinen Zero Nine. Vuonna 2013 tapahtuma kehittyi taas huimasti. Pääesiintyjänä tuolloin Peer Günt. Heinäkuussa 2014 LankaFest oli ensimmäistä kertaa kaksipäiväinen ja mukana oli 11 esiintyjää mm. Brother Firetribe, Battle Beast ja Waltari. 2015 LankaFest oli edellisvuotiseen tapaan kaksipäiväinen. Ensimmäistä kertaa lavoja oli kaksi. Kävijöitä oli lähes 800. Esiintymässä oli mm. Battle Beast, Poisonblack, Lost Society ja Kotipelto & Liimatainen.

Kalenterikuva 2023
Joulukalenteri

Kaaoszinen joulukalenteri 2023 →

Tuosta eteenpäin LankaFest on edennyt tasaiseen tahtiin. Parhaimmillaan yleisömäärä on ollut 1200 vuonna 2018. Viime vuosina esiintymässä ovat olleet mm. Joe Lynn Turner, Graham Bonnet Band, Dynazty, Sonata Arctica, Stratovarius, Beast In Black, Mokoma, Stam1na

Nyt kahden välivuoden jälkeen usko on kova, että päästään nauttimaan liveannista!

Ensi kesänä kaksipäiväinen LankaFest järjestetään 11. kerran. Tapahtuma jatkuu edelleen kahden lavan systeemillä. Näin pyritään yleisölle tarjoamaan liveohjelmaa koko festarin ajaksi!

 

LankaFest 2022

Aika: Pe 1.7. – la 2.7.2022

Paikka: Puolanka, torialue

Järjestäjä: Puolangan kunta

Nettisivut: www.lankafest.fi (aukeaa 1.12.2021)

Facebook: https://www.facebook.com/LankaFest

Esiintyjät: Stratovarius, Turmion Kätilöt, Zero Nine, Timo Rautiainen & Trio Niskalaukaus, Altaria, Electric Deathbeat, Martti Servo &Napander, Angry Machines (Dio cover) ja BoneButton (Iron Maiden cover)

Alue: Festarialue on aidattu. Alueella K-18 anniskelualue. Tapahtuma on  ikärajaton. Alueelta löytyy myyntipisteitä, muun muassa LankaFest/bändien tuotteita ja ruokapisteitä.

Liput Tiketistä ennakkoon: 2 päivän early bird lippu joulukuun 50 € + palvelumaksu. Tammi-heinäkuu 50/60€ + palvelumaksu. Portilta 60/70€.

 

Luetuimmat

Uusimmat