Laukaan Peurungassa 21.-23.7.2022 järjestettävä John Smith Rock Festival avasi ensimmäisen kalenteriluukkunsa kahdeksan ensimmäisen esiintyjän voimin

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 7.12.2021

Viikonloppuna Jyväskylän Paviljongissa käydyssä John Smith Rock Frozenissa julkaistujen bändien listassa mukana suomalaista metalliperinnettä edustava Mors Principium Est, goottirockin kotimainen pioneeri, To/Die/For, kaikille tutut suuren kansan muusikot, Turmion Kätilöt, takuuvarma tulevaisuuden nimi, ensimmäistä kertaa Suomeen saapuva Orbit Culture, legendaarinen industrial-suuruus, Eisbrecher, tummaa tunnelmointia tarjoava Katatonia, deathmetallin kotimainen kärkinimi, Insomnium sekä eräs powermetallin tämänhetkisistä suuruuksista, saksalainen susilauma, Powerwolf.

”Mikäli mihinkään on näinä täysin ennalta arvaamattomina aikoina enää luottaminen, niin omiin tekemisiin ja valintoihin, jos ei tosin aina niihinkään! Joka tapauksessa, tällä kertaa nämä haluttiin ja nämä saatiin. Onnistuimme onneksemme saamaan mukaamme lukuisia perutulta kesältä ”muistiin jääneitä” bändejä sekä pari monelle vielä tässä vaiheessa vieraampaa, kattausta kivasti laajentavaa bändiä.
Kaksi vuotta kestäneen turhauttavan pidättelyn jälkeen ei innolle ja odotukselle ole rajoja, ja nyt on aika kanavoida tuo varastoitunut energia kohti uusia tarinoita ja juonenkäänteitä.”

Lippuja ja lisätietoja tapahtumasta osoitteesta www.johnsmith.fi