Lauma julkaisi uuden albuminsa ”Yhtenä kappaleena”

Kirjoittanut Niko Kuusela - 26.2.2020

Koukuttavista kaikukitaroista, suurista melodioista ja syvälle sukeltavista sanoituksistaan tunnettu Lauma on julkaissut kakkosalbuminsa ”Yhtenä kappaleena” verkkoon kuunneltavaksi.

Lauman vuonna 2018 julkaistun debyyttilevyn nimi ”Keskeltä ohi” osoittautui enteelliseksi: yhtyeen musiikin kuvattiin olevan hieman nyrjähtäneesti samaan aikaan sekä keskellä että marginaalissa. ”Yhtenä kappaleena” -albumin myötä Lauma siirtyy astetta suurempiin soundeihin, mutta nimien enteellisyys saa jatkoa: uusi pitkäsoitto on poikkeuksellisen ehjä kokonaisuus.

“On aika kliseistä sanoa aina uuden albumin tullessa, että tämä on meidän paras albumi tähän asti. Mutta kyllä se nyt vain on niin! Kappaleet syntyivät helposti ja niihin leimautui välittömästi samanhenkinen teema: kaikesta selviää yhtenä kappaleena, vaikka kuinka paljon hakkaa päätä seinään ja ottaa iskuja vastaan. Siihen kun sekoittaa kolmen kitaran surutonta hyväksikäyttöä, niin kyllähän se väkisinkin toimii!” laulaja Antti taustoittaa levyn teemaa ja syntymistä.

Levynjulkaisukiertue: http://rockhopper.fi/artistit/lauma/

Luetuimmat

Uusimmat