Lauri Tähkä & Elonkerjuu hajoaa (1995-2011)

Lauri Tähkä & Elonkerjuu -bändi on hajonnut. Yhtye ilmoitti hajoamisestaan kotisivuillaan tiistain vastaisena yönä. Lue lisää nähdäksesi yhtyeen virallinen viesti aiheeseen liittyen.

Bändin neljä muuta jäsentä ilmoittavat sivuilleen kirjoittamassa viestissä, että bändi hajosi solisti Lauri Tähkän 10.3. lähettämän sähköpostin johdosta:

”Tauko on antanut hyvää etäisyyttä ja perspektiiviä touhuihimme ja olen tullut siihen tulokseen, etten nää enää mahdollisuutta jatkaa bändiä. En näe tällä hetkellä sitä laulun tekemisen intohimoa itsessäni, jolla on suoranainen yhteys bändisovituksiimme, keikkailuun, treenaamiseen, uuden kehittämiseen tai keksimiseen. Haluan tehdä jotakin muuta ja tähän touhuun mun takkini on tyhjä”

Muun bändin jäsenten viesti hajoamiseen liittyen:

Teimme yhdessä kahdenkymmenen vuoden työrupeamalla villeimmistäkin unelmista totta. Olimme ryhmä jollaista ei Suomen maahan jokapäivä synny. Olimme loistava porukka! On sääli että tämä ilo katoaa varsin klassisella tavalla. Haluamme kiittää yleisöämme ja fanejamme. Ilman teitä ei meistä olisi tullut raudanlujana ryhmänäkään yhtään mitään. Eniten ikävä tulee teitä kaikkia!

Kaikkea hyvää.

T. Lenni, Johanna, Antero ja Simo

Kommentoi julkaisua