Santa Cruz Tavastialla

Legendaarinen radiojuontaja Eddie Trunk kritisoi Santa Cruzin taustanauhojen käyttöä – Archie Cruz vastasi somessa: ”Urasi tulee loppumaan pian ja me tulemme olemaan huipulla”

Kirjoittanut Samuel Järvinen - 9.4.2022

Rockyhtye Santa Cruz esiintyi hetki sitten Kaliforniassa legendaarisessa Whisky A Go Go -klubissa. Konsertti on kuitenkin herättänyt keskustelua somessa, sillä videoilta voi kuulla selvästi läpitunkevan taustanauhojen käytön, eikä yhtyeen komppisektio kuulostanut olevan tiukimmillaan.

Yhdysvaltalainen legendaarinen radiojuontaja ja metallimusiikin tukija Eddie Trunk julkaisi Twitterissä kirjoituksen, jossa hän kritisoi Santa Cruzin taustanauhojen käyttöä.

”Olen jo pitkään paheksunut sitä, että bändit käyttävät taustaraitoja livenä. Ja kuinka fanit ja promoottorit vain hyväksyvät ’live’-esiintymiset ja maksavat nähdäkseen bändin ’livenä’, vaikka se on kaikkea muuta kuin liveä. Näin pahaksi se on muuttunut. Kaikkiko hyväksyvät tämän?! Epätodellista”, Trunk kirjoittaa.

Kirjoitus ei jäänyt Archie Cruzilta eli Arttu Kuosmaselta huomiotta. Kuosmanen vastasi Trunkille Instagraminsa ”Tarinat” -osiossa seuraavasti:

”Haistattelit väärälle ryhmälle. Urasi tulee loppumaan pian ja me tulemme olemaan huipulla. Odota ja näet, mulkku”

Kuosmanen vastasi Instagram-kuvaansa kirjoitettuun playback-kommenttiin myös, että Santa Cruz ei soita playbackina, vaan yhtye käyttää monien muiden tapaan taustanauhoja taustalauluja varten.

Myös entinen Dream Theater -rumpuvirtuoosi Mike Portnoy kommentoi tapausta. Hän vastasi Trunkin twiittiin kirjoittamalla ”Vau”, sekä joukon punastuneita emojeja.

Luetuimmat

Uusimmat