Legendaarinen rockyhtye The Who julkaisee uuden albumin joulukuussa: ensimmäinen single ”All This Music Must Fade” kuunneltavissa

Brittiläinen rockbändi julkaisee uuden albumin ”WHO” 6. joulukuuta. Yhtyeen edellisen albumin julkaisusta on kulunut hieman alle 13 vuotta. Levyltä saatiin syyskuun puolessa välissä ensimmäinen kappale ”Ball And Chain” ja sen ensimmäinen virallinen single ”All This Music Must Fade” on nyt julkaistu ja voit kuunnella sen tästä:

Ikonisen yhtyeen lauluntekijä ja kitaristi Pete Townshend kommentoi levyä seuraavasti:

”Levyllä ei ole teemaa tai konseptia, vaan se koostuu setistä erilaisia lauluja. Roger ja minä olemme jo vanhoja miehiä – millä tahansa mittakaavalla – joten koitin pysyä kaukana romantiikasta ja nostalgiasta.”

Bändin nokkamies Roger Daltrey jatkaa:

”Olemme mielestäni tehneet parhaan albumimme vuoden 1973 jälkeen.”

11 kappaletta sisältävä levy on äänitetty pääasiassa Lontoossa ja Los Angelesissa kevään ja kesän aikana. Sitä on ollut tuottamassa Pete Townshendin kanssa yhdysvaltalainen säveltäjä D. Sardy (Noel Gallagher, Oasis). Townshendin ja Daltreyn lisäksi albumilla musisoivat bändin pitkäaikainen rumpali Zak Starkey, basisti Pino Balladino sekä muun muassa Simon Townshend ja Benmont Tench.

Kuuden vuosikymmenen ajan musiikkia julkaissut The Who on yksi kaikkien aikojen menestyneimpiä rockyhtyeitä. Bändi on myynyt globaalisti yli 100 miljoonaa levyä ja saavuttanut yhdeksän top 10 -albumia Yhdysvalloissa ja kymmenen Iso-Britanniassa.

”WHO” -kappalelista:
1. All This Music Must Fade
2. Ball And Chain
3. I Don’t Wanna Get Wise
4. Detour
5. Beads On One String
6. Hero Ground Zero
7. Street Song
8. I’ll Be Back
9. Break The News
10. Rockin’ In Rage
11. She Rocked My World

The Who somessa:
Instagram: www.instagram.com/officialthewho
Twitter: www.twitter.com/TheWho
Facebook: www.facebook.com/thewho

Kommentoi julkaisua