Lenny Kravitzin tulevan albumin nimikkokappale kuunneltavissa

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 20.8.2014

Lenny Kravitz Strip 2014Yhdysvaltalainen rockin suurnimi Lenny Kravitz julkaisee kymmenennen studioalbuminsa, “Strut”, syyskuun 19. päivä ja saapuu konsertoimaan Helsingin Hartwall Areenalle 26. lokakuuta. Albumilta on juuri julkaistu kolmas maistiainen levyn nimiraidan, ”Strut”, muodossa. Uuden albumin materiaalista on aiemmin saatu esimakua “The Chamber” ja ”Sex” -singlejen verran. Kaikki kappaleet on nyt saatavana iTunesista albumin ennakkotilauksen yhteydessä “instant gratification” -raitana. Lue lisää nähdäksesi koko lehdistötiedote sekä kuunnellaksesi kyseinen kappale kokonaisuudessaan.

Albumi julkaistaan Roxie Recordsin toimesta yhteistyössä Kobalt Label Servicesin kanssa. Pohjoismaissa albumia jakelee ja promotoi Playground Music.

Miltei neljäkymmentä miljoonaa albumia urallaan myynyt ja useita megahittejä takonut Kravitz palaa uudella albumillaan paikkaan, josta kaikki sai alkunsa. Levyn kappaleet on tehty suurella sydämellä ja rakkaudesta lajiin. “Strut” on rock -albumi joka on rytmisesti tiukka ja käsittelee halua kaikissa muodoissaan.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

”Tämä albumi vei minut takaisin niihin tunnelmiin ja paikkoihin, joita rakastan musiikissa kaikkein eniten. Albumi vei minut takaisin high schoolin aikaisiin fiiliksiin. ’Strut’ on oikea rock & roll –levy. Se on raaka ja siinä on sielua ja sen tekeminen tapahtui nopeasti ja vaivattomasti”, kertoo Kravitz.

Kuten aiemmin Kravitz soittaa levyllä itse kitaraa, bassoa, koskettimia, rumpuja ja perkussioita. Artisti itse on myös tuottanut ja sovittanut albumin kappaleet. Albumin viimeistelystä vastasi Bob Clearmountain, joka on miksannut aiemmin mm. David Bowien, the Rolling Stonesin ja Bruce Springsteenin albumeita.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen
Mainos päättyy

Luetuimmat

Uusimmat