Lenny Kravitzin uusi kappale kuunneltavissa

Kirjoittanut Arto Mäenpää - 31.7.2014

Lenny Kravitz Strip 2014Yhdysvaltalainen rockin suurnimi Lenny Kravitz julkaisee kymmenennen studioalbuminsa, “Strut”, syyskuun 19. päivä ja saapuu konsertoimaan Helsingin Hartwall Areenalle 26. lokakuuta. Albumilta on juuri julkaistu toinen maistiainen Sex -kappaleen muodossa. Uuden albumin materiaalista on aiemmin saatu esimakua “The Chamber” -singlen verran. Kumpikin kappale on nyt saatavana iTunesista albumin ennakkotilauksen yhteydessä “instant gratification” -raitana.

Kappaleen voit kuunnella tästä:

Albumi julkaistaan Roxie Recordsin toimesta yhteistyössä Kobalt Label Servicesin kanssa. Pohjoismaissa albumia jakelee ja promotoi Playground Music.

Miltei neljäkymmentä miljoonaa albumia urallaan myynyt ja useita megahittejä takonut Kravitz palaa uudella albumillaan paikkaan, josta kaikki sai alkunsa. Levyn kappaleet on tehty suurella sydämellä ja rakkaudesta lajiin. “Strut” on rock -albumi joka on rytmisesti tiukka ja käsittelee halua kaikissa muodoissaan.

”Tämä albumi vei minut takaisin niihin tunnelmiin ja paikkoihin, joita rakastan musiikissa kaikkein eniten. Albumi vei minut takaisin high schoolin aikaisiin fiiliksiin. ’Strut’ on oikea rock & roll –levy. Se on raaka ja siinä on sielua ja sen tekeminen tapahtui nopeasti ja vaivattomasti”, kertoo Kravitz.

Kuten aiemmin Kravitz soittaa levyllä itse kitaraa, bassoa, koskettimia, rumpuja ja perkussioita. Artisti itse on myös tuottanut ja sovittanut albumin kappaleet. Albumin viimeistelystä vastasi Bob Clearmountain, joka on miksannut aiemmin mm. David Bowien, the Rolling Stonesin ja Bruce Springsteenin albumeita.